Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrníčkové rizoto

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

27. 2. 2010 13:18

Suroviny pro 8

8

Nutriční hodnoty

Energie8 004 kJ / 1 913 kcal
Bílkoviny38,50 g
Tuky4,10 g
Vláknina16,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 53 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy422,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Přeji dobrou chuť, obrázky přikládám.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

eligie

7. 6. 2013 11:55

vladka: Tak psovi bych to rozhodně nedala, mám vlčici a retrívřici, a určitě by jim to neprospělo. Dost na tom, že je obvykle krmím granulema a když jim chci přilepšit, tak jim udělám něco z masa a zeleniny bez chemie a taky bez soli - i té je v těch granulích dost.

Jan tur

30. 5. 2013 22:00

Vaše "domácí" konzerva byla vyrobená firmou Hamé, tedy dle přiložené fotografie. Ale třeba je to Vaše firma, takže pak opravdu domácí...
A zeleninový masox bych také nepřeceňoval, co do neškodnosti

Raula

30. 10. 2012 19:07

Mně to je jedno co tu píšete, nám to chutná a moc. Bujon je zeleninový a neškodný.Konzervu dávám domácí , vyrobenou podle receptu tu na topreceptech. A chutná to moc i našemu psíkovi :-))).. Děkuji Vám za komenty!!!! hezký den...

vladka

30. 10. 2012 10:31

akorat tak dobré pro psa:-((

matrix

21. 4. 2012 19:56

Stačilo mi pouze přečíst. Než tohle vařit, namažu si chleba máslem.

maris

28. 2. 2010 13:36

Tak to mě ve spojení s bujonem vážně nenapadlo:-O:-))

Alžběta

28. 2. 2010 13:32

Maris, kubický = kostičkový :-D

Nadja

28. 2. 2010 13:19

Jo, zapoměla jsem dodat, že dělám z kuřecího vařeného masa.
Koupím kostry,uvařím je a mám polévku a obrané maso do rizota.

Nadja

28. 2. 2010 13:15

Raulo, můžeš, prosím , opravit ten masox v receptu?

Maris - možná to měl být "klasický"

Já rýži zásadně dusím na zpěněné cibulce,obvykle s přidáním kurkumy a zeleniny nakrájené na malé kostičky (mrkev, celer). Zaliji vodou nebo vývarem z masa. Po uvedení do varu nechám asi 10 min vařit a pak nechám dojít v teple, nejlépe v peřinách. Do hotové rýže vmíchám uvařené maso, příp. ještě zeleninu dle vlastního uvážení(hrášek, kukuřici, mírně povařenou brokolici). A takové je naše rizoto.

maris

28. 2. 2010 12:51

Alžběto, můžete mi, prosím, vysvětlit, co je to kubický bujon ?:-)

Raula

28. 2. 2010 12:47

Pani Běto,máte naprostou pravdu,přeji hezký den.

Alžběta

28. 2. 2010 12:34

no jo, no, tím se mnohé vysvětluje. Pokud bylo pravé itaské risotto rozblemcaná rýže, pak není co dodat. Pak chápu, proč radši vepřovou konzervu s uzeninou, zvlášť pokud k tomu nebyl masox, ale kvalitní zeleninový kubický bujón. :-)

Raula

28. 2. 2010 02:16

Manžel i já jsme italské rizoto jedli,to jo,ale stejně nám nejvíc chutná tohle.Hezky sypavá rýže parboiled,nesnášíme rozblemcanou rýži,tak to bude asi tím.Zapoměla jsem napsat,že jsem se spletla s masoxem,je to zeleninový bujon knorr:-)).Omlouvám se.

Alžběta

27. 2. 2010 16:26

Věřím. Dokud manžel nepozná opravdové itaské risotto, popřípadě aspoň rizoto s masem, čerstvým (mraženým) hráškem, oloupanými a bylinkami ochucenými rajčaty, kvalitní rýží, bude mu chutnat tohle. Rýže v papiňáku, s příchutí masoxu, kečupu, uzené mouky vydávané za uzeninu, konzervovaného hrášku - smíchaná s obsahem konzervy, která má na štítku napsáno „vepřové maso“. Ve skutečnosti je tam masa 10%, zbytek voda, sádlo, kůže a strojově separované blafy. Škoda :-/

Raula

27. 2. 2010 13:43

Za vyzkoušení stojí,je dobré,zkouším i jiné rizota,ale tohle zatím vede:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rizoto hrničkova rýže vepřové rizoto s hráškem rizoto s uzeninou hrníčkové recepty recepty rizoto rizoto vepřové maso rizoto s bujonem hrníčkové rizeto rizoto s vepřovým masem a zeleninou rizoto zeleninové rizoto z vařeného masa klasické rizoto s vepřovým masem rizoto masox itaské rizoto rizoto s vepřovým masem a hráškem rizoto veprove hrnečkové rizoto recept levné italské rizoto recept hrníčkové recepty na vepřové maso

Suroviny: rýže, uzenina, cibule, paprika čerstvá červená, bujón zeleninový, voda, sůl, kečup sladký, konzerva vepřová, hrášek sterilovaný

TopRecepty.cz

Hrníčkové rizoto

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lRxr