Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 305 kJ / 2 224 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,83 g |
| Tuky | 33,50 g |
| Vláknina | 9,50 g |
| Cholesterol | 133 mg |
| Sodík | 1,30 g |
| Sůl | 3,32 g |
| Sacharidy | 404,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto s Mazzarellou a nivou (gorgonzolou)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wjPJ
Moje poznámka
Rizoto s Mazzarellou a nivou (gorgonzolou)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wjPJ
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 7 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 7 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 10 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 12 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 14 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže
Kajkajak před 14 minutami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 16 minutami
Jablečné lívance
Brumaire před 1 hodinou
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 1 hodinou
Domácí houskový knedlík
Maestra před 1 hodinou
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 2 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 3 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 3 hodinami
Banánový chlebíček II
Krize před 4 hodinami
Tématické fráze:
rizoto arborio,
sýr na rizoto,
italské rizoto s gorgonzolou,
risoto s gorgonzolou,
risotto s gorgonzolou,
co je gorgonzela,
recepty s gorgonzolou,
rizeto s nivou,
italské rizoto za studena,
houbové rizoto s nivou,
smetanové rizoto s nivou,
nivové rizoto,
rizoto arborio recept,
rizoto recept arborio,
niva, gorgonzola,
gorgonzola recepty,
risotto s gorgonzolou a hříbky,
italské rizoto s gorgondzolou,
italské rizoto s gorgonzela,
recept risoto gorgonzola parmazan
Suroviny:
rýže,
cibule,
bujón,
sýr mozzarella,
sýr niva,
olej olivový,
parmazán
Komentáře (5)