Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 435 kJ / 4 167 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,49 g |
Tuky | 188,60 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,14 g |
Sodík | 504 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 552,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moučník, který se udělá sám
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p2gX
Moje poznámka
Moučník, který se udělá sám
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p2gX
Nejnovější recepty
Fazolový salát s rajčaty
Přidáno před 29 minutami
Čokoládové muffiny
Přidáno před 20 hodinami
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Přidáno 11. 5. 2025 06:11
Sýrová tortilla à la garlic bread
Přidáno 11. 5. 2025 05:00
Toast s vajíčkem a anglickou slaninou
Přidáno 10. 5. 2025 21:05
Brokolicový chlebíček s cottagem
Přidáno 10. 5. 2025 18:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí kousky v česnekovém těstíčku podle Čiriny
Helenakle před 14 minutami
Losos s koprem, hořčicí a petrželovými brambory
Moanka před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Mamka1137 před 3 hodinami
Pesto z medvědího česneku
MartaStehlikova před 13 hodinami
Hrachová polévka II.
Kajkajak před 13 hodinami
Jelení kostky na pepři z pomalého hrnce
LenkaHor před 14 hodinami
Makovec s povidly a pomerančem
Ilias před 14 hodinami
Pudinkovo-tvarohové polštářky
poirotka před 15 hodinami
Boloňská omáčka
poirotka před 15 hodinami
Zeleninová polévka vařená opačně
poirotka před 15 hodinami
Tématické fráze:
inteligentní moučník,
inteligentní buchta,
chesake,
buchta péřovka,
moucnik panda,
inteligentní řezy,
zajímavé moučníky,
recept na gofry-video,
zajímavý moučník,
jak si sám udělat francouzský cop,
jak si sám udělat francouzský cop,
péřovka buchta,
pudinkace,
moučnik s kivi,
croasant recept,
francouzský croasant recept,
moučníky s kivi,
buchta panda,
recept l.hrušky korbáčik,
buchta s kivi
Suroviny:
cukr krupice,
máslo,
žloutek,
mouka polohrubá,
cukr vanilkový,
mléko,
Komentáře (43)
Radši zůstanu u klasiky piškot-tvaroh-rosol.
Nekritizuju, jen u nás doma se to prostě neujalo, škoda, ten recept se mi vážně líbí.
P.S.: Před chvílí volaly obě babičky,kterým jsem dovezla dezert na otestování a říkaly,jak jim ta má nová TVAROHOVÁ buchta chutnala