Vepřová panenka s gnocchi a špenátem

terezicka1 Kuchařka: terezicka1

Vepřové maso 1 názor

Suroviny

šál vepřové panenky
worchester
pepřové koření
gnocchi
300 g baby špenátu
2 šalotky
3 stroužky česneku
lžičku másla
lžičku hladké mouky
voda
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso osolíme, opepříme, pokapeme olejem a worchestrem. Necháme odležet aspoň hodinku.

  2. Na pánvi ho ze všech stran opečeme a zabalíme do alobalu. V troubě pak maso dopečeme cca 15 - 20 minut.

  3. Mezitím uvaříme gnocchi v osolené vodě.

  4. Na pánvi rozpálíme olej, kousek másla a přidáme nakrájenou šalotku. Restujeme a přidáme nasekaný česnek. Promícháme a vložíme gnocchi. Nakonec přidáme špenát a vše osolíme.

  5. Do pánve, kde jsme restovali maso, přidáme oříšek másla, lžičku mouky, půl šálku vody a provaříme. Nakonec přidáme vypečenou štávu z alobalu.
    Na talíř podáváme nakrájenou panenku, gnocchi se špenátem a přelijeme štávou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 343 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřová panenka s gnocchi a špenátem

  • Marie Švarcová Marie Švarcová (neregistrovaný)

    :yes: paráda, dala bych si <3

    Odpovědět

Tématické fráze: vepřová panenka se špenátem vepřová panenka s gnocchi vepřová panenka gnocchi s vepřovou panenkou recept vepřová panenka se špenátem vepřová panenka s gnochi vepřová panenka recepty veprove s gnocchi vepřová panenka recept panenka gnocchi panenka s gnocchi gnocchi s panenkou gnocchi s vepřovým masem a špenátem gnocchi s vepřovou panenkou recept gnochi s vepřovou panenkou gnocchi se špenátem a vepřovým masem vepřová panenka špenát panenka spenat veprova panenka s gnocci vepřová panenka gnocchi