Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ovocný dort s kanýrky

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

marunda marunda

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: xx

Zveřejněno 17. 8. 2012

Poznámka autorky marunda

Boční zdobení je z časopisu Dortománie.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ovocný dort s kanýrky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Rkpz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ovocný dort s kanýrky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Rkpz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Nádhera :-O:-K:-K:yes:

moc děkuji všem, takových komentářů.
rebeka: krásná básnička a dort s kraviny - tos mě rozesmála.:-))
srettka: já a marcipán? :-D vše je krém, jen kytičky a motýlci jsou z potahovky.
evík: je to cukrářská špička do tvaru slzičky, dělám s ní i růže. Našla jsem to v časopise Dortománie, je tam dvoustránka na kanýry. A popis, jak se to dělá.
Anna Kocíková: k svátku dort nedostanu, je to škoda, když je peču. Jedině, že bych si ho upekla sama. Ale už máme ze včera švestkový koláč, tak někdy jindy.

Nádherná svěží dortička!:-):yes:

Peťko Ty mě vždy dostaneš tím svým krásným ďobečkováním:-K+9:-K:yes:Doufám,že Ti k dnešnímu svátku také někdo takovou parádu vyrobí:-)):yes:Všechno nejlepší:-*:-K

Krásný dortík a neobvyklým bočním zdobením, jak se prosím dělá tahle krása?? Posílám bodíček za velice pěkný dortíček.:-O:-O:-)):-)):-)):-K:yes:

:yes:krásný dortík,ale té práce s kanýrkováním..:-O:-K:-K:-K

Peti, ještě se ti k něčemu přiznám:-8 protože jsem po službě a zpitomnělá.. né teda, že jindy bych nebyla:-8:-D:-D:-D ale já jsem poprvé četla.. dort s kraviny:-8:-D:-D:-D:-D:-D

Peťka, veľmi sa mi páčia tvoje "vecičky", všetky...:yes: ale táto torta je doslova milučká.

Marundo, moc pěkné a to nejen kanýrky, ale celý dortík. Máš 3.bod:yes:

wau, ten je senzacni:yes::yes: dort, plny romantiky, nadhera;-)
ty kanyrky jsou z kremu a nebo marcipanu?

kanýrky jsou krásné, ovoce je slastné:-*:-p;-)
celý dortík sladký sen, rebi přidá bodík jen:-8;-):-D:yes::yes::yes:

Moc pěkné.:yes: + bod :-)):-K

Tématické fráze:
časopis dorty snů, dortománie, dortománie 2012, ovocné dorty dortománie, dortománie . ovocné dorty, časopis dortománie, dort s kanýrky, kanýr, jak se dělá kanýrek na dortu, dortománie ovocný dort, jak se dela kanyr s marcipanu, dortomanie casopis, časopisy dorty, dortomanie ovocné dorty, dorty snů časopis, dort kravín, dortomanie.cz, dortománie časopis online, ovocný dort kytky, dortomanie nahe dorty

Suroviny:

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu