Suroviny
Porce: 1-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 950 kJ / 227 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,97 g |
Tuky | 6,17 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 110 mg |
Sodík | 1,36 g |
Sůl | 3,48 g |
Sacharidy | 11,01 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z mléka, hladké mouky a kypřícího prášku udělat palačinky.
Krok 2: Náplň: vše nakrájet najemno a smíchat.
Krok 3: Na jednou půlku palačinky dát 1-2 lžíce náplně a druhou půlku přehnout, obalit v trojobalu a smažit jako řízek.
Krok 4: Podávám 2 tyto palačinky - palačinková ouška bez přílohy s tatarkou nebo 1 palačinkové ouško s hranolkami a tatarkou.
Zveřejněno 1. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Palačinková ouška
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qoRG
Moje poznámka
Palačinková ouška
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qoRG
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 08:31:03
Cukeťák
Přidáno 18. 7. 2025 07:00:03
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí roláda v srnčím hřbetu
Popelka888 před 3 minutami
Kynutý se švestkami ... koláč
PetaP před 51 minutami
Ztracená vejce
mk.n@centrum.cz před 57 minutami
Kynutý makový závin
Lenka1980 před 59 minutami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
stanik před 2 hodinami
Bábovka s rybízem
Kateka před 3 hodinami
Meruňková marmeláda
MarcelaPa před 12 hodinami
Kure pecene
raelggg před 14 hodinami
Jablečná bábovka
stepankovasarka před 14 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
kucharicek14 před 15 hodinami
Tématické fráze:
co dat na palačinky,
příloha ouška
Suroviny:
mléko,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
smetana kysaná,
šunka,
okurky sterilované,
cibule červená,
mouka,
vejce,
strouhanka,
olej
Komentáře (4)