Suroviny
Porce: 2 (podle nádoby)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 672 kJ / 400 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,19 g |
| Tuky | 7,64 g |
| Vláknina | 0,48 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 202 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 65,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pudink s piškoty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w5Mg
Moje poznámka
Pudink s piškoty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w5Mg
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 13 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 17 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 20 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno 1. 11. 2025 22:25:37
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 5 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 6 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 6 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 7 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 8 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 8 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 8 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 9 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 9 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Tématické fráze:
pudink s piškoty,
puding recept,
pudink,
příprava pudinku,
pudink recept,
puding s piškoty,
jak se dela pudink,
jak se vaří pudink,
recept na pudink,
jak se dela puding,
recept na puding,
šlehaný pudink,
jak udělat pudink,
jak uvařit pudink,
pudink s piskotama,
recept pudink,
jak udělat puding,
pudink recepty,
piskot z pudinku,
příprava pudingu
Suroviny:
mléko,
pudink,
cukr,
piškoty
Komentáře (20)
marketti - ano, recept roku
myslím, že se dočkáme ještě spousty skvostných perel
Pak jsme jen čekali netrpělivě, až to ztuhne a pak jsme se rvali o porce.
Dnes to dělám podobně, jen to pokapu rumem nebo višňovkou (ale už se nerveme).
Tak dobrou chuť.