Moje poznámka
Dort se štikou pro rybáře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mV6p
Moje poznámka
Dort se štikou pro rybáře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mV6p
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 5 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 4 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 5 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 6 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 7 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 10 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 10 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 10 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 10 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 11 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 11 hodinami
Tématické fráze:
dort pro rybáře,
dort štika,
dorty pro rybáře,
dort se štikou,
rybař z marcipanu,
rybářské dorty,
rybářský dort,
recept na dort pro rybáře,
marcipánový dort pro rybáře,
dort rybář,
potahovacka na dort,
marcipánový dort kapr rybář,
dort pro rybáře-štika,
forma na dort rybáře,
dorty pro rybarku,
dortová forma štika,
dorty se stikou,
marcipán rybář,
rybářské dorty recepty,
dorty mandlova rybáře
Suroviny:
korpus kakaový,
krém vanilkový
Komentáře (10)
Milá zlatá, ujasněte si, co vlastně používáte! Ještě nedávno jste dělala tuto potahovačku:
Potahovací hmota: 500 g moučkového cukru, 250 g sušeného polotučného mléka,2 lžíce tekutého medu, 2 lžíce vlažné vody, 1 lžíce oleje, 1 lžíce mandlové tresti, potravinářské barviva
Pokud jste začala používat MARCIPÁN
Navir: "Ale toto nejsou stránky pro profesionály,..."
Jsem také ryzí, možná z kočičího zlata, ale furt amatér
Nikdo ho neoddělával.
Já spíše upřednosťuju obsah nad formu, ale Shrek nebo ten skřítek od Brčálníku by byli z tý barvy asi celí vodvázaní...
A píšete "...škoda jíst". Nevím zda "škoda", ale ta potahovačka obvykle u kupovaných dortů zůstane na táccích. No, myslím, že jen barvou to není..., asi záleží na "marcipánu"
Hezký a povedený dortík, skoro škoda jíst