Postup přípravy
Krok 1: Alstroemérie - jedlé květy z fondantu, na drátcích omotaných floristickou páskou.
Zveřejněno 5. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Alstroemérie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mm6B
Moje poznámka
Alstroemérie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mm6B
Nejnovější recepty
Jednohubky s lososem a se španělskou sušenou šunkou
Přidáno před 22 hodinami
Himalájské řezy
Přidáno 3. 10. 2025 21:56:24
Grilované rybí souvlaki
Přidáno 3. 10. 2025 12:54:20
Plněné bramborové placky z kaše
Přidáno 3. 10. 2025 12:27:24
Koláč s cuketovou nádivkou
Přidáno 3. 10. 2025 11:55:18
Kapří hranolky s pučálkou
Přidáno 3. 10. 2025 11:22:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuličkový řez Hungary
Fitulka před 29 minutami
Peříčkové houstičky - kaiserky
Fitulka před 58 minutami
Vepřová panenka na houbách
KateSam87 před 2 hodinami
Paštika z kuřecích jatýrek
Fabara před 8 hodinami
Křupavé bramboráky
radbastim před 9 hodinami
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
gabikka před 12 hodinami
Dýně na kari s cizrnou a kokosovým mlékem
Danoouch před 12 hodinami
Jablečné řezy naší babičky
Jan Nemec před 15 hodinami
Hovězí plátky s taveným Hermelínem v brusinkové omáčce
Jan Nemec před 15 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
jindrastec před 16 hodinami
Tématické fráze:
jedlé květy z fondantu
Suroviny:
korpus piskotový,
krém malinový,
marcipán
Komentáře (10)
Je to krása a ty jsi velice šikovná
Taková jedlá Adéééla