Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Alstroemérie

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 8. 2014 22:12

Suroviny pro 10

10

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ovocné pasty do krémů si připravuji sama přes léto postupně tak, jak ovoce dozrává.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

radiator

8. 8. 2014 14:00

Velmi krásné:yes::yes: Máš opravdu talent a velkou trpělivost:-K

Danca

6. 8. 2014 17:54

Smekám!!!!:-O:yes::yes:

spagetka

6. 8. 2014 09:45

Krásné, škoda jíst :yes::yes::yes::yes: Jo samouk, máš talent:yes::yes:

Péťa

6. 8. 2014 09:43

:-O:-8 Krásná práce. :-)):yes::yes::yes:

Maja Motti

6. 8. 2014 09:42

HankaR.: Ano, všechno je jedlé (kromě drátků a floristické pásky, které byly použity při výrobě květiny). Jsem samouk, ale baví mně to :-K

Simona Skolakova

6. 8. 2014 08:52

Ani se nechce věřit,že toto je jedlé:-O:-O
Je to krása a ty jsi velice šikovná;-):yes:

HankaR.

6. 8. 2014 07:10

Cože???:-O:-O To je jedlé a vytvořené rukama???:-O:-O

mika59

6. 8. 2014 07:00

kráása:yes::yes:

Colombo65

5. 8. 2014 22:42

... tak to je teda věc. Čučím jak puk :-O:-O:-O
Taková jedlá Adéééla :yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jedlé květy z fondantu

Suroviny: korpus piskotový, krém malinový, marcipán

TopRecepty.cz

Alstroemérie

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Mm6B