Alstroemérie

Maja Motti Kuchařka: Maja Motti

10 porcí Dorty 9 názorů

Suroviny

Klasický piškotový korpus
malinový krém
marcipán
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Alstroemérie - jedlé květy z fondantu, na drátcích omotaných floristickou páskou.

Poznámka

Ovocné pasty do krémů si připravuji sama přes léto postupně tak, jak ovoce dozrává.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Alstroemérie

  • radiator radiator

    Velmi krásné:yes::yes: Máš opravdu talent a velkou trpělivost:-K

    Odpovědět

  • Danca Danca

    Smekám!!!!:-O:yes::yes:

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Krásné, škoda jíst :yes::yes::yes::yes: Jo samouk, máš talent:yes::yes:

    Odpovědět

  • Péťa Péťa(neregistrovaná)

    :-O:-8 Krásná práce. :-)):yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Maja Motti Maja Motti(neregistrovaný)

    HankaR.: Ano, všechno je jedlé (kromě drátků a floristické pásky, které byly použity při výrobě květiny). Jsem samouk, ale baví mně to :-K

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    Ani se nechce věřit,že toto je jedlé:-O:-O
    Je to krása a ty jsi velice šikovná;-):yes:

    Odpovědět

  • HankaR. HankaR.

    Cože???:-O:-O To je jedlé a vytvořené rukama???:-O:-O

    Odpovědět

  • mika59 mika59

    kráása:yes::yes:

    Odpovědět

  • Colombo65 Colombo65

    ... tak to je teda věc. Čučím jak puk :-O:-O:-O
    Taková jedlá Adéééla :yes::yes::yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: jedlé květy z fondantu