Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 735 kJ / 1 371 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,11 g |
Tuky | 91,79 g |
Vláknina | 22,85 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 64 mg |
Sůl | 0,19 g |
Sacharidy | 78,41 g |
Postup přípravy
Krok 1: Perník si nakrájíme na kostky a máčíme v teplé polevě tak, aby dobře nasály. Potom ihned obalujeme v kokosu.
Zveřejněno 7. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kokosoví ježci - rychlovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YB2K
Moje poznámka
Kokosoví ježci - rychlovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YB2K
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 1 hodinou
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 2 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 5 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 6 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 14 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 13 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 2 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 2 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 3 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 3 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 3 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 3 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 5 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 6 hodinami
Tématické fráze:
kokosoví ježci,
ježci z perniku,
opilý ježek,
opili jezci,
opilý ježci,
kokosove jezci,
kokosovy jezek,
šitý ježek,
kokosovy jezci,
nelepsi kokosovi jezci,
ježci na perníčky,
ježek perníku,
ježci z perníku na strouhání,
opilý kostky ježci,
opilí kostky ježci,
kokosoví ježci videorecepty,
opilý ježci recet,
rumovy jezci,
jezek sladky,
opilí kokosoví ježci
Suroviny:
perník na strouhání,
poleva,
máslo,
kakao,
mléko,
rum,
kokos,
cukr moučkový
Komentáře (5)
*****
Když jsem bylo dítě a doma nebylo nic sladkého k "sežrání", tak jsem chodilo přikrádat si perníku na strouhání kterého bylo doma vždycky dost... Největší problém byl, kousek perníku oddělit: Ukousnout to nešlo, lámat se to nedalo, řezat nožem taky neééé a sekáčkem jsem to zkusilo jenom jednou...
Proč to píši?
No, jsem zvědavé na komentáře...
Ale možná, kdyby v rcp stálo: "Máčíme v HORKÉ polevě", tak bych tolik zvědavé nebylo