Suroviny pro 1
4
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 492 kJ / 835 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 126,00 g |
| Tuky | 31,40 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 2,57 g |
| Sodík | 459 mg |
| Sůl | 1,10 g |
| Sacharidy | 12,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrový špíz v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/91mB
Moje poznámka
Játrový špíz v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/91mB
Nejnovější recepty
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 15 minutami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 3 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 4 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 6 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 7 hodinami
Vločková polévka se zeleninou trochu jiná
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborný piškotový korpus na dorty
ZoeRumpikova před 1 hodinou
Vepřové plátky s česnekem a majoránkou
tara23 před 2 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Mish_Ellie před 2 hodinami
Vanilkové vafle
Merylas před 3 hodinami
Hamburská vepřová kýta
M_J_aeden před 3 hodinami
Květák a brambory zapečené s hermelínem
kimlo před 4 hodinami
Lutenice - pomazánka z vařených brambor
KrisZaezemi před 4 hodinami
Francouzský hruškový koláč
Darina před 4 hodinami
Vepřové na houbách
Darina před 4 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rasice před 5 hodinami
Tématické fráze:
recepty v parním hrnci,
rýžovar recepty,
těstoviny v parním hrnci,
recepty pro parni hrnec,
recepty k parnimu hrnci,
vaření těstovin v parním hrnci,
varime v parnim hrnci,
recepty pro ryzovar,
parní hrnec recepty,
jatra varena v pare,
vaření v parním hrnci,
recepty rýžovar,
vaříme pro žlučníkáře,
dietně v parnim hrnci recepty,
charakteristika drůbežího masa,
rýžovar,
kuchařka k parnímu hrnci,
jak vařit těstoviny v parním hrnci,
jak se vaří v parním hrnci,
co se da vařit v parním hrnci
Suroviny:
játra drůbeží,
maso vepřové,
cibule,
žampióny,
paprika čerstvá červená,
slanina,
olej,
koření grilovací,
brambory
Komentáře (20)
Asi bych spíš se zajímal o nějaký dobrý čistící prostředek.
http://www.potravinova-alergie.info/clanek/parni-h...
Chápu dobře, že jakoby šetří čas, protože připravuje všechny chody najednou, nebo má další výhody (případně nevýhody)?