 
		
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 894 kJ / 2 126 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 59,00 g | 
| Tuky | 43,50 g | 
| Vláknina | 16,50 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 16 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 366,32 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Těsto je vynikající, vláčné, krásně se válí. Vyválíme, dáme na vymazaný plech a ozdobíme dle svých chutí.
Zveřejněno 5. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Těsto na pizzu II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yoA6
Moje poznámka
					 
				
Těsto na pizzu II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yoA6
Nejnovější recepty
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 11 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Salát se smažákem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 5 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 5 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 7 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 8 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 8 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 8 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 8 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 8 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 8 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							nejlepsi testo na pizzu, 
						
						
							jak dlouho péct pizzu, 
						
						
							těsto na pizzu, 
						
						
							jak péct pizzu, 
						
						
							na kolik stupňů péct pizzu, 
						
						
							testo na pizu, 
						
						
							těsto na pizzu recept, 
						
						
							výborné těsto na pizzu, 
						
						
							na kolik pect pizzu, 
						
						
							vláčné těsto na pizzu, 
						
						
							pizza recept, 
						
						
							testo ma pizzu, 
						
						
							recept na pizza těsto, 
						
						
							pizza v remosce, 
						
						
							pizza margareta, 
						
						
							měkké těsto na pizzu, 
						
						
							recept na těsto na pizzu, 
						
						
							těsto na pizz, 
						
						
							na kolik stupňů se peče pizza, 
						
						
							pizza vysoké těsto
						
					
						Suroviny:
						
							voda, 
						
						
							olej olivový, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							droždí sušené, 
						
					
 
	 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
	 
Komentáře (16)
Každá trouba peče jinak, já mám plynovou a nedokážu vám říct na kolik stupňů, pač mi to neukazuje.upečení hlídám.
Jestli vám to pomůže, tak to je tento recept v odkazu:
Hezký večer domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=3469
35 minut na 200°C je moc, určitě. Jak to poznáš, že (podle tebe) není hotová? Musí být měkounká, ona trochu ztuhne přitom, jak pak chládne....když je vypečená, po zchládnutí ztvrdne. Zkus ji upéct dva menší kousky, jeden po druhém a každý jinou, kratší dobu - sama uvidíš, jak se liší.
Na tuhle teplotu bych ji (odhadem) pekla max.15-20 min, i těch 20 si myslím, že je ažaž.
http://www.toprecepty.cz/recept/1958-testo-na-pizz...