Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 204 kJ / 288 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,40 g |
Tuky | 20,60 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 64 mg |
Sodík | 143 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 14,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: V hrnci uděláme jíšku z másla a mouky, kterou zalijeme vývarem a necháme provařit. Potom ochutíme octem, solí a cukrem dle chuti a přilejeme dle konzistence mléko. Znovu dochutíme podle potřeby a zjemníme trochou smetany. Omáčku můžeme opět dochutit, vypneme plotnu a do hotové omáčky zamícháme nakrájený kopr.
Krok 2: Koprovou omáčku podáváme s houskovým knedlíkem či bramborem, vajíčkem natvrdo nebo hovězím masem.
Zveřejněno 26. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá koprová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yK6n
Moje poznámka
Jednoduchá koprová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yK6n
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 19 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 19 hodinami
Plněné burgery
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 3 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 4 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 4 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 6 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 6 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 6 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 7 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 10 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 10 hodinami
Suroviny:
vývar hovězí,
mléko plnotučné,
smetana na vaření,
máslo,
mouka hladká,
sůl,
cukr,
ocet,
kopr čerstvý
Komentáře (4)