Suroviny
Porce: 5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 kJ / 5 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,21 g |
Tuky | 0,01 g |
Vláknina | 0,49 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dceřina pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N2Xv
Moje poznámka
Dceřina pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N2Xv
Nejnovější recepty
Cuketový koláč se sýrem vhodný i pro diabetiky
Přidáno před 6 hodinami
Ajvar z paprik
Přidáno před 6 hodinami
Vafle z přebytkového kvásku
Přidáno před 10 hodinami
Řecký salát z okurek
Přidáno před 13 hodinami
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 18 hodinami
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno 20. 7. 2025 15:37:49
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová kýta na smetaně
jtrecepty před 1 hodinou
Bábovka s termixem
anyge před 2 hodinami
Krupicovo - tvarohové poháry s ovocem
Agness002 před 2 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
Mery53 před 3 hodinami
Americké čokoládové cookies
Theodora před 3 hodinami
Rybíz á la brusinky
Ludmilka Sykorova před 4 hodinami
Letní nudlový salát s arašídovou omáčkou
Simona Maskova před 4 hodinami
Cuketová směs na topinky
Tom_Krupa před 5 hodinami
Broskvové řezy s pudinkem
danusepet před 5 hodinami
Uzená polévka s houbami a krupicovými nudlemi
Jan Nemec před 6 hodinami
Tématické fráze:
dceřina kuchařka,
pomazánka toscana,
pomazánka s pomazánkového másla šunkového,
jak rozehřát tvrdý sýr,
pomazánka z nivy rozehřát,
dceřina kuchařka recepty,
krám z pomazánkového másla,
tradiční pomazánkové,
pomazánka toscana recept,
tradiční pomazánkové výroba,
pomazanky gouda,
tradiční pomazánkové - recepty,
recept z 24.1.2015 ladi hrušky
Suroviny:
sýr gouda,
česnek,
pomazánkové máslo
Komentáře (22)
Budeme řešit recept nebo název?
Nemíním rozpoutávat diskuzi, nechávám to na autorce.
spagetka:
Tak ne "prznit"!
Takže čtvrtka je půl kg.