Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 266 kJ / 542 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,00 g |
Tuky | 12,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 930 mg |
Sodík | 384 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 18,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná bizoní jatýrka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L2z4
Moje poznámka
Marinovaná bizoní jatýrka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L2z4
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 6 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 12 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 1 minutou
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 2 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 4 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 5 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 5 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 6 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 7 hodinami
Tématické fráze:
kde koupit bizoní maso,
játýrka,
bizoni játra na cibulce,
kde koupit bizonni na maso,
přírodní jatyrka,
játra z bizona,
bizoni maso,
pokrmy z bizoního masa jižní čechy,
bizoni licka,
bizoní játra,
uprava jater z bizona,
bizon indický
Suroviny:
játra hovězí,
koření hřebíček,
vločky chilli,
pepř,
víno červené suché,
sůl,
mouka,
olej
Komentáře (15)
maiva: Ano, vařím ráda s vínem, protože maso po naložení je křehčí a chutnější.. Snad to nevadí, on se totiž alkohol vyvaří, chuť zůstane
Má to nějaký vliv na zdraví nebo máte vinohrad. Důležité je, že Vám doma chutnalo