Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 531 kJ / 1 561 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,64 g |
Tuky | 67,34 g |
Vláknina | 1,98 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 205,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fofr buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQm3
Moje poznámka
Fofr buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQm3
Nejnovější recepty
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 6 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 6 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 6 hodinami
Grilované masovo-zeleninové špízy s bouchaným bramborem
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 1 hodinou
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 1 hodinou
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 2 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 3 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 5 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 5 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 6 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 7 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 7 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 7 hodinami
Tématické fráze:
buchta s rybízem,
fofrbuchta,
buchty s rybízem,
buchta hrk krk,
buchta narychlo,
buchta s rybízem recept,
rzchla buchta,
rychlá buchta s ostružinama,
rychla fofr buchta,
fofr,
fofr,
buchta na plech s rybízem,
rychla buchta s rybizem,
fofr moučník,
hrk krk buchta,
fofer buchta,
moucnik s rybizem,
fofr buvhta,
osvědčená buchta,
forf buchta
Suroviny:
vejce,
cukr,
mouka polohrubá,
olej,
voda,
prášek do pečiva
Komentáře (19)
tahle buchta je vážně osvědčená.kolikrát se s něčím peču a tejden to mám na stole ale fofr buchta vážně zmizí hned