Králík na černém pivě

suslajda Kuchařka: suslajda

Jiné maso 12 názorů

Suroviny

1 králík
150 g špeku
300 ml černého piva (měla jsem krušovice)
3 cibule
1,5 palice českého česneku
3 bobkové listy
1,5 lžičky kmínu
8 kuliček nového koření
8 kuliček celého pepře
8 kuliček jalovce
sůl
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Králičí maso prošpikujeme česnekem a špekem, osolíme, okmínujeme. Jestliže nám zbyde špek, tak ho nakrájíme na kostičky a dáme s nakrájenou cibulí do pekáče. Na cibulový základ dáme maso, 1 palici česneku rozkrojíme napůl, přidáme spolu s divokým kořením k masu. Podlijeme 200 ml piva a trochou vlažné vody.

  2. Pekáč přiklopíme a pečeme na 220°C zhruba 1 hodinu, dopékáme bez pokličky za občasného polévání pivem a výpekem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 10 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Králík na černém pivě

Tématické fráze: králík na česneku a pivu černý králík králík na puvu králík na černým pivě kráík na černém pivu kralik napivu pečený králík na černém pivu králík na černým pivu králík na černým pivu králík černy králík pečený na černém pivu pečený králík na černém pivě králíkna černém pivu peceny kralik na pive kralik na cernem pivu a zelenine králík na česneku a pivě černý králíci pečený králík černé pivo králíík na pivu králík na

Zapomněl/a jsem heslo