Suroviny
Porce: mnoho
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 607 kJ / 1 101 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 127,50 g |
| Tuky | 57,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 399 mg |
| Sodík | 5,58 g |
| Sůl | 13,50 g |
| Sacharidy | 19,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rozválíme dva pláty listového těsta, položíme na ně šunku a sýr a zamotáme, nakrájíme a naklademe na pečicí papír (s mezerami).
Krok 2: Pečeme, dokud se neupečou a nevystoupí nahoru.
Zveřejněno 15. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené šneky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D1MK
Moje poznámka
Zapečené šneky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D1MK
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 35 minutami
Grinchův elixír
Přidáno před 15 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 18 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 49 minutami
Kapří hranolky
loing před 9 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 10 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 10 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 10 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 10 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 12 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 12 hodinami
Tématické fráze:
listoví šneci se šunkou a slaninou,
pečené šneky,
zapečené šneky,
pečení šneků,
zapékaní šneci,
šneci listového těsta,
šneci listové těsto,
sneci recept,
zapečení šneci z listového těsta,
zapečený šnek,
pizza sněci,
pečený šnek,
sněci z listoveho testa,
sneci doba peceni,
zapékané šneci,
jak dlouho se pecou sneci,
pečení-šneci,
zapečené listové těsto,
šneky s tousty,
zapečené šneky z listového těsta
Suroviny:
šunka,
sýr tvrdý,
těsto listové,
žloutek
Komentáře (6)