Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
Dušená krůtí roládka na žampionech s jemným smetanovým přelivem Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 thomassinno 35 min
Dušená krůtí roládka na žampionech s jemným smetanovým přelivem Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 thomassinno 35 min
Dušená krůtí roládka na žampionech s jemným smetanovým přelivem Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 thomassinno 35 min
Krůtí srdíčka na slanině s hořčicovo smetanovou omáčkou a celozrným knedlíkem Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 thomassinno 90 min
Krůtí srdíčka na slanině s hořčicovo smetanovou omáčkou a celozrným knedlíkem Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 thomassinno 90 min
Krůtí srdíčka na slanině s hořčicovo smetanovou omáčkou a celozrným knedlíkem Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 thomassinno 90 min
Krůtí srdíčka na slanině s hořčicovo smetanovou omáčkou a celozrným knedlíkem Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 thomassinno 90 min
Vnitřnosti k obědu: Jak na výtečné ledvinky po uhersku? Díky marinádě v mléce chutnají skvěle a jsou jemné a šťavnaté
Poctivá tlačenka jako od mistra řezníka: Základem je správné ochucení a kvalitní vývar z kůží a nožiček
Voňavá vánočka s mandlemi podle Josefa Maršálka: Díky snadným fíglům nikdy nepopraská a bude krásně nadýchaná