Nové komentáře za posledních 7 dnů

  • recept: Kynuté Honzovy buchty s povidly
    casino casino

    No, krása je relativní :-D
    Asi nejsem ta správná osoba co by se mohla ohánět sebereflexí :-8 proč sem ale cpát znovu skoro stejný recept, proč?
    https://www.toprecepty.cz/recept/42442-ceske-bucht...
    Mám podobný, univerzální recept: https://www.labuznik.cz/recept/kynute-testo-na-buc... ale proč bych ho sem cpal, proč?:-O:-):-D

    MiskaM:
    Vy patrně rcp nenecháte vyzmizíkovat, že:-( Tak aspoň přeformulujte " Potřeme je zbylým rozpuštěným máslem..." na "Každou buchtu potřeme rozpuštěným máslem, aby pak šly po upečení dobře oddělit od sebe..." Nebudou se vám posléze tolik trhat a budou krásnější... :-K

  • recept: Kynuté buchty s ovocem
    franto franto(neregistrovaný)

    Zasa necitatelny preklad do slovenciny

  • recept: Žloutkové řezy
    MarcelaPa MarcelaPa

    Hanče: spíš vy byste měla přemýšlet, než něco zveřejníte. Raději desetkrát přečíst než jednou napsat.

  • recept: Rychlá kakaová buchta
    Ivet Ivet(neregistrovaný)

    Super receptík, rychlý jak ve výrobě tak i v konzumu

  • recept: Slané kynuté kornoutky
    casino casino

    Kornouty - forma
    Mám 3 velikosti: 25/100, 40/100, 50/130 mm
    Pokud byste dělali kornouty častěji, tak každý šikovný klempíř (kontakt např. na pouti) vám je z pocínovaného plechu stočí (pokud ho ukecáte):-D
    Důležité:
    Okraje plechu jsou přes sebe, ale SPOJ AŤ NEPÁJÍ!!! Upečený korpus se dobře sundává z formy, pokud se plech ve volném spoji lehce zmáčkne :yes:
    (tady na 6. fotečce pod receptem jsou k vidění dvě formičky: https://www.labuznik.cz/recept/listkove-cesto-rych...

  • Hezká a určitě velmi chutná kalorická bomba:yes:

  • Zajímavý recept, určitě vyzkouším.:-*

  • recept: Jablkový mazanec
    cathleen cathleen(autor receptu)

    barvys: samozžejmě, že s droždím, které v surovinách původně napsáno bylo:-(( Asi vypadlo při přechodu na nový vzhled stránek. Dopíšu ho tam, díky za upozornění :-K

  • recept: Domácí slazené mléko-SALKO
    ZaSolanem ZaSolanem

    Zdravím všechny, tohle už jsem zkoušela několikrát, ale přidávám se ke zkušenosti, že mi to přijde děsně sladké, i vaječňák byl přeslazený a přitom taková krupičnatá struktura. Mléko jsem zkoušela i krabicové, i přímo z kravína. Jsem na salko ujetá, i v dospělosti jsem schopná sníst plechovku jen tak za pár dní...ale tohle domácí se mi nikdy jako orig. nepovede. Asi to nebude tím, že by ve fabrikách měli kvalitnější suroviny, o to mě to víc štve.
    Jinak do nedávná jsem všude hlásala, že pilos salko je z tatry, jen jiný obal a levnější, bývalo, ale už to tak není, výrobce je polský...to jen tak na okraj:-).

  • Daniel R.: Zkoušela jsem tvůj postup, protože klasickou rýži dělám také v MT (jinak se mi nikdy nepovedla) a byla opravdu super a rychlá. Díky.

  • dělala jsem z A4 vždy dva kornoutky, takže měly tak 13 cm na délku a asi 4-5 cm v průměru (nahoře):-)

  • Muffiny jsou vážně výborné :yes:. Nezdobila jsem je nijak :-O, protože, jak už jsem vícekrát psala, mám obě ruce levé:-(:-(.

  • mika59: děkuji :-):-K

  • recept: Slané kynuté kornoutky
    Elina Elina(neregistrovaná)

    Mohla bych poprosit o rozměry?Děkuji:-)

  • recept: Žloutkové řezy
    casino casino

    "Žloutkové řezy"
    No, od nepaměti se tento název používal pro kremšnity :-p

1 8 15 16 17 18 19 20 21 28

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo