Nové komentáře za posledních 7 dnů

  • recept: Koláč hokaido
    RubyRom RubyRom(autor receptu)

    dejsineco.cz: děkuji :-K

  • recept: Žabí stehýnka
    janulle janulle

    Dnes jsem vyzkoušela. Musím říct, že luxusní záležitost. Vždy jsem dělala jako řízek, ale i tato úprava je velice chutná. Bohužel zbytek rodiny ani neochutnal:-((Posílám bodík a dovolila jsem přidat foto:-)

  • recept: Vegan Pavlova s kokosovou šlehačkou
    mika59 mika59

    Zajímavé...:yes:

  • recept: Jahodové palačinky
    Koubkova Koubkova

    Dělala jsem podle Františky.jen jsem přidala trochu cukru.:-K:-K<3

  • recept: Koláč hokaido
    dejsineco.cz dejsineco.cz

    Hezký recept :yes:

  • Veronika.Hrozna: jistěže dá - i v pekárně. Má konzistenci i strukturu klasického kynutého těsta, které jde rozválet, tvarovat ...

  • zastřelit

  • Dá se to umíchat i v robotu, nebo je potřeba mísit ručně ? Jak dlouho a jakou konzistenci by to mělo mít, než to půjde do lednice? Chci udělat ,ale dělám poprvé tohle těsto.:-?

  • Bajunka88:
    V tomto množství je to skoro šumafuk (možná chyba v měření)
    Když specifická hmotnost (hustota) jedlých olejů je kolem 0,92 g/ml, tak 90g je 97,8ml, že:-)
    No a když se vám daří "jednohubky":yes: můžete příště zkusit: https://www.toprecepty.cz/recept/19821-profiterol/:-K :-)

  • Krásná dobrota :yes::yes::-K

  • recept: Špaldové blondies
    Oskeruska Oskeruska

    dala bych si ...:-K:-p:yes:

  • recept: Pečená vepřová žebra Long time
    juannita juannita

    Teda, je to pecka!!! :yes: :yes: :-)Coby masožravka jsem měla chuť na něco pikantního a zkusila jsem tenhle recept - a už teď se těším, až ho budu dělat znovu. Fakt dobrůtka, i na studeno se dá s chlebíkem.. trochu jsem to přehnala s tou pálivou paprikou, ale nevadí, vypálilo to červa! :-):yes::yes:

  • Jana Čehovská: ano, v jednoduchosti je krása, to platí i v chuti. Já dělám taky jednoduchou a to že do ručního mixerku dám 1 cibulku, 2 malé okurčičky, rozemelu, pak kousek třeba gothaje (ale nemusí vůbec být), na to 1 pomazánkové máslo a zředím trochou buď majonézy nebo může být třeba ten jogurt, aby pomazánka nebyla příliš hustá. Taky je hned hotová a velmi chutná.

  • be.amenity: ;-) Ďakujem. Napíšem ti sz, tu nech sú komentáre k receptu. Myslím, že teraz si to napísala lepšie. :yes:;-)

  • tejaja: Ano, už jsem to opravila ;-) A opravdu moc děkuji za poznatek zkušené kuchařky jako jsi Ty:-K Neboť muž vždy nedočkavostí páru postupně upouštěl:-D Po Tvé radě, už si na hrnec nenechám sáhnout, dokud nevychladne ;-):yes: Díky za radu:-K A ještě mě zajímá Tvé dokončení ale... ? Ráda se přiučím ;-)

1 7 13 16 17 18 19 20 24

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo