Nové komentáře za posledních 7 dnů

  • recept: Nejlepší pudinkáče
    Ivana41 Ivana41

    Nejdříve mě zarazila délka receptu, ale po přečtení jsem zjistila, že jde o kynuté těsto naplněmé pudinkem, ale popsané krok za krokem, , což může mnohým začínájícím kuchařkám pomoc, já už peču a vařím 30 let tak to snad zvládnu :yes: dnes budu péct, ale už teď dávám bodík:-K

  • recept: Kližka na žampionech, celeru a smetaně
    jitka jitka(neregistrovaná)

    Misto klizky zkuste podkrci je krehke a skvele maso :

  • recept: Fleky se zelím
    Nadia22 Nadia22

    Pridavam bodik:yes:. Delam stejne. Moje maminka delala doma i testoviny (fleky). Byla to uzasna dobrota. Ja uz nemam tolik casu delat flicky, i kdyz jsou mnohem chutnejsi.

  • recept: Čabajská klobása - "Csabai kolbász"
    Ela Ela(neregistrovaná)

    Navir: Dobrý večer.Poházejte při sadbě semenem afrikánu.

  • recept: Vepřová panenka s kukuřicí
    Miroslav Soušek Miroslav Soušek(neregistrovaný)

    Vepřová panenka je nejlepší kousek masa. Ale musí se umět dobře připravit.

  • recept: Rýžové rizoto s mletým masem
    katstrnad katstrnad

    Dneska jsem dělala na oběd a musím říct že SUPER

  • recept: Žemlovka s jablky
    casino casino

    Nejchutnější žemlovka je ze starší vánočky nebo mazanců :yes:

  • recept: Pikantní krém z černé ředkve
    rozmarynaH rozmarynaH

    Křen a ředkev s jablíčky, to jde náramně dohromady <3. To musím vyzkoušet, jen pro sebe vymění majonézu za hustou zakysanou smetanu.:-K:-K

  • Vypadají dobře a pletení je poměřně jednoduché:-K

  • recept: Katův šleh a bramboráčky
    hela22 hela22

    Dajda: Pardon, chtěla jsem napsat nenasákne tuk ve kterém smažíme bramboráky.

  • S cibulí je to podobné jako s masem – možností přípravy je víc...
    Cibuli můžete dělat zároveň s masem, ale za 5 minut hotová nebude…
    Cibuli můžete dělat zároveň s masem na další pánvi, ale za 5 minut hotová nebude…
    Já zvolil spolehlivý způsob: cibule je dopředu hotová, maso je hotové tak akorát…
    Záleží, jak s cibulí naložíte, ale za 5 minut po usmažení a podávaná na horkém mase studená nebude (a i kdyby náááhodou byla, tak wcg? Zuby vás z toho asi bolet nebudou) a nezměkne ani náááhodou!
    No, třeba až někdy tuto notoricky známou roštěnku zkusíte poněkolikáté připravit (vč. masa z lednice) tak si vyberete způsob vašemu naturelu nejbližší, že ;-)

  • evula: Samozřejmě to bylo jen pro fotku, jinak je postup popsán v receptu ;-)

  • Jo, lidi se dnes bojí do zeleniny dát cukr ( a dost), ale to je ta pravá babičkovská chuť

  • recept: Citronový chlebíček s mákem
    hela22 hela22

    Terezičko, s tou citrónovou šťávou je prima nápad, musím vyzkoušet.
    Mám trochu jiný recept, ale podobný

    Ingredience:
    2 hrnky polohrubé mouky
    1 lžička jedlé sody
    130 g rozehřátého vlažného másla
    1,5 hrnku cukru krupice
    1 vanilkový cukr
    4 vejce
    150 g NEMLETÉHO máku
    1,5 kelímku zakysané smetany
    rozinky
    sekané ořechy
    Postup:
    Vše postupně smíchat s rozšlehanými vejci, těsto nalít do 2 forem na srnčí hřbet, které jsme vymazali a vysypali strouhankou. Pečeme v troubě při 175 st. (horkovzdušná - 200 st). cca 30 minut.

  • A co ty kolečka s kůrou, to si musí každý vykrájet? Je to samozřejmě efektní, ale nevím jak praktické..

|< Předchozí 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Další >>

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo