Nové komentáře za posledních 7 dnů

  • recept: Mletý hovězí "biftek" s pepřovou omáčkou
    Petra Petra

    Ale ano

  • Petra: to snad ne:-O

  • recept: Pomazánka z černé ředkve
    spagetka spagetka

    ZFranclova: Děkuji moc a nechte si chutnat :-K:-K

  • recept: Předsametový vlašák
    Zuzana Zuzana

    Ale houby! V předsametovém vlašáku, nebyly ani vajíčka, ani gothaj, ani glutasol. Mám původní velkovýrobní normu s rozpisem na 10kg. Nikomu bych neradila dávat tam dnešní gothaj, pokud to nechce zmrvit. Pěkně slušnej šunkovej salám na kg salátu cca 230g, 350g brambor a nezapomenout lžičku worchesteru!

  • recept: Mletý hovězí "biftek" s pepřovou omáčkou
    Petra Petra

    casino: Důležité tam je to hovězí maso, které by mělo být z masa, ze kterého se připravuje biftek. Třeba z nízkého roštěnce. V tom je ten rozdíl mezi sekaným biftekem a karbanátkem - karbanátek se připravuje z jakéhokoliv mletého masa. Vejce a cibule nevadí!

  • recept: Pomazánka z černé ředkve
    ZFranclova ZFranclova

    Tak toto vypadá excelentně. Musím určitě zkusit, jen co si koupím tu ředkev (a jestli bude právě k dostání). A také zkusím v létě ke grilovanému masu - to by se mi líbilo taky. Posílám bod a dík.

  • recept: Dort krémové srdce
    hosta hosta

    Přeřazují do "zdobení"

  • bofinka:
    Ba ne, podle mě se nemýlíte :yes:

  • recept: Mletý hovězí "biftek" s pepřovou omáčkou
    Petra Petra

    Škoda, že jste změnila název, myslím že ty biftečky byly trefnější. Škoda, že se tady kolikrát opravdu zbytečně řeší názvy :( V ingrediencích máte hovězí maso, takže to určitě můžete směle nazvat biftečky. Oproti tomu jsou tu jiné recepty s názvem "sekané biftečky" a podobně, ale v ingrediencích je třeba půl na půl hovězí a vepřové.
    Fakt mi nad tímhle zůstává rozum stát :-p

  • Výborné a jednoduché knedlíčky. A nerozvařují se, ačkoliv jsou velmi jemné. Posílám bod a dík.

  • recept: Rýže z čínské restaurace
    hosta hosta

    Pokud nevařím klasické rizoto nebo přílohu k asijským jídlům, vařím rýži jako těstoviny - v hodně vody, pak vybírám cedníkem.:-)

  • recept: Koláč z drobenky, tvarohu a ovoce
    hosta hosta

    Vladimír: To mám radost, že chutnalo - u nás vymeteno hned druhý den:-)

  • recept: Penne s lilkem a mozzarellou
    tejaja tejaja

    cathleen: Ďakujem, mám cesnak veľmi rada, preto sa pýtam. My máme tie jazýčky predsa len iné, nie? ;-):-)

  • recept: Koláč z drobenky, tvarohu a ovoce
    Vladimír Vladimír

    Dík za recept,dnes upečeno..přijela návštěva(němci),všem moooooc chutnalo tak,že zbyl jen prázdný hluboký plech.Máš naší 1 s hvězdičkou:-):yes:

  • recept: Penne s lilkem a mozzarellou
    cathleen cathleen

    tejaja: nechat, určitě. Italové mají jemné a mlsné jazýčky, a proto česnek vytahují - jen navonět a pryč. Ale já ho v těchto jídlech také nechávám:-p (dopíšu do receptu možnost volby).

|< Předchozí 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Další >>

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo