Jak vybrat správný bůček na pečení: Zvolte metodu 1:1 a nikdy nesáhnete vedle. Maso bude šťavnaté a kůže křupavá
Blesková gulášová polévka zahřeje, zasytí a v sychravých dnech chutná obzvlášť skvěle. Hotová je za půl hodiny
Klasika českých hospod: Jak udělat dokonalý smažák se šunkou. Díky těmto trikům bude zlatavý, křupavý a nevyteče
Hovězí filet s hráškovým a květákovým pyré Recept ještě nebyl hodnocen 4,5 PatrikChefLizoTomis 40 min
Vepřová panenka s brusinkovou omáčkou a cuketovými placičkami Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 PatrikChefLizoTomis 80 min
Vepřová panenka s bramborovo-kukuřičným dortíkem a sýrovou omáčkou, ozdobené slaninou Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 PatrikChefLizoTomis 40 min