Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Hovězí filet s hráškovým a květákovým pyré

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

14. 10. 2013 15:08

Suroviny

Porce: x

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

14. 10. 2013 23:06

Má to být teda steak, ze svíčkové? A do toho pyré se nedává ani kousek másla?

PatrikChefLizoTomis PatrikChefLizoTomis

14. 10. 2013 15:48

spagetka: Jééé jak se tam objevilo 80 to nevím co sem dělal no jo seděl na socialní síti :-D... pardon a děkuji za upozornění

spagetka spagetka

14. 10. 2013 15:40

Skutečně pečeš na 80°C? Asi utekla 1 před 8, viď? ;-);-);-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše edice

Zvýhodněné balíčky

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pyré z květáku kureci steak s hraskovym pyre jak uvařit zelený hrášek pyre květák pyré recept zelený květák pyré recept na filet steak jak dlouho vařit mražený květák hovězí steak filet hoveziho filet puree z květáku vepřové maso s hráškovým pyré pepř 4barev kvetakove pyre recept

Suroviny: plátek hovězí, hrášek mražený, květák mražený, sůl, pepř, olej, voda, květ muškátový

TopRecepty.cz

Hovězí filet s hráškovým a květákovým pyré

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rpAk