- Počet receptů
- 7
- Počet fotografií
- 0
- Počet příspěvků
- 0
- Počet komentářů
- 4
- Bydliště
- Brno
- Jméno
- Renáta
- Osobnost
- pesimista
- Stav
- svobodný/á
- Jazyky
- čeština, angličtina, němčina, ruština
- Zájmy
- Bio potraviny, přátelé, zvířata, studium, biologie, vaření....
- Datum registrace
- 17. 8. 2009
Nejnovější recepty Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 12 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 15 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno před 23 hodinami
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno před 23 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Přečtěte si Zobrazit více
Jablko je koule plná prospěšných látek a vitaminů. Proč byste je měli jíst každý den?
Slovenská polenta aneb Kukuričanka: Výborná je jak sladká s cukrem a skořicí, tak slaná s bryndzou a osmaženou slaninou
Regionální recepty: Kočičí tanec miloval autor Švejka. Zkuste ho tradičně i moderně