

Farfalle s čenekovou omáčkou
Doba přípravy: cca 20min 1-2 porce Omáčky 8 názorů
Suroviny
- Rama (obyčejné máslo)
- hladká mouka
- smetana na vaření
- petrželová nať
- mléko
- sůl
- česnek
- těstoviny Farfalle
- sýr Kiri
Postup přípravy receptu
Podle návodu na obalu dáme vařit Farfalle. Na pánev si dáme rozpustit trochu Ramy. Nasypeme mouku a zlehka smažíme, nalijeme smetanu, nasypeme nať a vložíme namačkaný česnek a Kiri sýr. Podle hustoty a potřeby doléváme mléko. Omáčku uvaříme a na těstoviny podáváme v libovolném množství.
Poznámka
Tohle jídlo jsem vymyslela před chvilkou, jelikož jsem měla hrozný hlad!
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky
Alternativy k tomuto receptu
Zobrazit další alternativyOhodnoťte recept: Farfalle s čenekovou omáčkou
-
Omáčka perfektní
letí bodík
-
Česnek a těstoviny? Moje oblíbená kombinace, při nejbližší možnosti vyzkouším, vypadá to moc chutně
-
Použila jsem máslo a místo KIRI jsem dala Lipno.
+
-
Díky Vám všem za ohlasy! No, je to takový jídlo, no...není to žádnej recept nad recepty, ale nejspíš jsem byla nadčená, že se to dalo jíst!
-
Dávam hocijaké syry a za hrsť sekaných orechov...
-
Tady je jasně vidět, že "hlad je nejlepší kuchař"
-
Jo jo, hlad je nejlepší na tvoření receptů
Také občas podobně experimentuji, když mám hlad a do obchodu se mi nechce
To pak tvořím z toho, co dům dal
Asi i chutnalo, když ses rozhodla se s námi o něj podělit
-