Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 995 kJ / 477 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,09 g |
Tuky | 2,58 g |
Vláknina | 25,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 144 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 85,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špekáčkový guláš s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gnJr
Moje poznámka
Špekáčkový guláš s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gnJr
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 15 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 9 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 11 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 11 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 13 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 13 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 13 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 13 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 14 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 14 hodinami
Tématické fráze:
porkový guláš,
jak se dela gulač,
bramborový guláš s porkem,
pórek recepty,
špekáčkový guláš bez brambor,
recepty s pórkem,
veřové s porkem,
špekáčkový guláš s bramborem,
recept guláš porek,
uzeninový guláš s paprikou a s houbami,
videorecept uzeninový guláš,
špekáčkový-vepřový guláš,
pivní špekáčkový guláš,
polévka spekackova,
špekáčkový pivní guláš,
guláš ze špekáčky, paprikou a houbami,
porkový guláš s brambory,
bramborovy guláš s porkem do trouby,
guláš se špekáčkem,
gulas ze spoekacku
Suroviny:
cibule,
pórek,
paprika sušená sladká,
špekáček,
kmín celý,
sůl,
brambory
Komentáře (2)