Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 842 kJ / 1 157 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,67 g |
Tuky | 20,26 g |
Vláknina | 36,20 g |
Cholesterol | 530 mg |
Sodík | 362 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 182,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špekáčkový guláš s noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rGx4
Moje poznámka
Špekáčkový guláš s noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rGx4
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 10 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 11 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 11 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 11 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 11 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 5 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 7 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 8 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 9 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 11 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 11 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 13 hodinami
Květákové placičky
Linova před 13 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 14 hodinami
Tématické fráze:
noky ke gulasi,
špekačkový gulaš,
noky recept,
bramborovy gulas s noky,
guláš s noky,
noky do gulase,
gnocchi recept,
recepty na guláše a s noky,
noky do guláš,
špekáčkový guláš recept,
bramborový guláš s s noky,
spekackovy guláš bez brambor,
n9ky ke guladi,
gnocchi recepty,
recepty z gnočchi,
noky ke guláš recept,
recept na noky,
noky s guláš recept,
recept noky ke guláši,
guláš s kurkuma
Suroviny:
brambory,
špekáček,
sádlo,
paprika sušená uzená,
chilli paprika čerstvá,
sůl,
pepř,
česnek,
paprika čerstvá žlutá,
rajče,
voda,
cibule,
vejce,
mléko,
krupička,
sůl,
kurkuma
Komentáře (3)