Chimichuri

lenka-m Kuchařka:

Saláty 3 názory

21

Suroviny

čínské zelí (asi 4 velké lupeny)
2 rajčata
půl žluté kapie
půl červené kapie
15 dkg oliv s papričkou
15 dkg salátové okurky
olivový olej
koření Chimichuri
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Zelí nakrájíme na kousky, rajčata na osminky, okurku na půlkolečka, kapie na kousky.

  2. Nakrájenou zeleninu položíme na talířek, posolíme, pokapeme olejem a nakonec posypeme kořením.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Chimichuri

  • clupmi clupmi

    Uděluji první plusový bodík :yes:, už jen za ten tajuplný název koření - omáčky. :-D
    http://clupmi.blog.cz

    Odpovědět

  • zd zd(neregistrovaný)

    :-!:-!spravne

    Odpovědět

  • Pedro Pedro(neregistrovaný)

    Chimichurri je omácka na dochutenie mäsa na tanieri po tepelnej úprave. Je to typická omácka z Argentíny pôvodne pastiermi dobytka na pampe, ktorou si dochucovali mäso pecené na otvorenom ohni (dnes bezne pouzívaná aj v Uruguaji ale aj v Spanielsku).
    Horeuvedený recept nemá s Chimichurri (píse sa dvoma "r") absolútne nic spolocné...

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo