Chimichuri

lenka-m Kuchařka: lenka-m

Saláty 3 názory

Suroviny

čínské zelí (asi 4 velké lupeny)
2 rajčata
půl žluté kapie
půl červené kapie
15 dkg oliv s papričkou
15 dkg salátové okurky
olivový olej
koření Chimichuri
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Zelí nakrájíme na kousky, rajčata na osminky, okurku na půlkolečka, kapie na kousky.

  2. Nakrájenou zeleninu položíme na talířek, posolíme, pokapeme olejem a nakonec posypeme kořením.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Chimichuri

  • clupmi clupmi

    Uděluji první plusový bodík :yes:, už jen za ten tajuplný název koření - omáčky. :-D
    http://clupmi.blog.cz

    Odpovědět

  • zd zd(neregistrovaný)

    :-!:-!spravne

    Odpovědět

  • Pedro Pedro(neregistrovaný)

    Chimichurri je omácka na dochutenie mäsa na tanieri po tepelnej úprave. Je to typická omácka z Argentíny pôvodne pastiermi dobytka na pampe, ktorou si dochucovali mäso pecené na otvorenom ohni (dnes bezne pouzívaná aj v Uruguaji ale aj v Spanielsku).
    Horeuvedený recept nemá s Chimichurri (píse sa dvoma "r") absolútne nic spolocné...

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: chimichuri omacka omáčka chimichuri omáčka chimichurri chimmichuri salát chimichuri chimicury koření chimichurri čimičuri chimichurri chimicuri chimichurri recept chimicurry chimichurri omacka omáčka cimicury koření chimikuri chimikuri omáčka chimichuri recept recept na kuře chimichury chimichiuri recept cimichuri

Zapomněl/a jsem heslo