Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 440 kJ / 5 363 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,83 g |
Tuky | 485,88 g |
Vláknina | 8,52 g |
Cholesterol | 2,44 g |
Sodík | 507 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 176,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moje karamelové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q7Y0
Moje poznámka
Moje karamelové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q7Y0
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 3 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 4 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 5 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 5 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 6 hodinami
Maková náplň
mismi před 6 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 8 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 8 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 9 hodinami
Tématické fráze:
karamelové řezy,
karamelová buchta ze salka,
karamelové řezy z karamelového salka,
karamelové řezy ze salka,
buchta z karamelového salka,
kokosový řez s karamelem,
karamelový řez,
karamelové řezy recept,
kokosové řezy s karamelem,
buchta s karamelem,
karamelový řez ze salka,
karamelové řezy bez mouky,
karamelové řezy snů,
karamelové mléko,
kakaové řezy s karamelem,
kokosová buchta s karamelem,
velikonoční řezy,
karamelova buchta,
moučníky a řezy recepty,
karamelové řezy s ořechy
Suroviny:
máslo,
cukr moučkový,
vejce,
kakao,
ořechy mleté,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
salko,
máslo,
čokoláda
Komentáře (4)