Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 885 kJ / 1 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,50 g |
Tuky | 1,50 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 280,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do mísy vložíme jahody nakrájené na kostičky.
Krok 2: Pak si našleháme smetanu na šleháni a přidáme do ní cukr.
Krok 3: Potom smetanu pomalu dáme do misky s jahodama.
Krok 4: Dáme na to šlehačku a posypeme čokoládou a máme uděláno.
Zveřejněno 7. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lahodné jahodové pochutnání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZoY
Moje poznámka
Lahodné jahodové pochutnání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZoY
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 15 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 16. 5. 2025 19:25
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
PetuleLevandulka před 48 minutami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petranela před 50 minutami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 1 hodinou
Plněná vepřová svíčková
Pavel2001 před 2 hodinami
Kuřecí kari po belizsku
Antonausprag před 2 hodinami
Sváteční koláčky
Koffi před 3 hodinami
Bábovka s větrníkovou příchutí
pajuska1511 před 3 hodinami
Bůčková tlačenka asi jinak
Vladatlaca před 4 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Napalsko před 4 hodinami
Krkovička pro vítanou návštěvu
Naja2801 před 4 hodinami
Tématické fráze:
lahodné jahodové řezy,
jahodove rezy lahodne,
smotana na šlehaní,
chutné pochutnání,
jahodové recepty
Suroviny:
jahody,
smetana ke šlehání,
čokoláda,
cukr
Komentáře (3)