Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 726 kJ / 3 520 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 164,00 g |
Tuky | 174,85 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 172 mg |
Sodík | 3,43 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 310,50 g |
Postup přípravy
Ak máme pažitku, môžeme posypať sekanou pažitkou.
Zveřejněno 1. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Halušky s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o3L
Moje poznámka
Halušky s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o3L
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 15 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 9 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 11 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 11 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 12 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 13 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 13 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 13 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 14 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 14 hodinami
Tématické fráze:
halusky s tvarohem,
halušky na sladko,
halušky recept,
halušky,
halusky s tvarohom,
tvarohové halušky,
halusky z tvarohem,
olešnický tvaroh recepty,
struhadlo na halušky,
olešnický tvaroh recept,
jednoduché halušky,
jak udělat halušky když nemám cedník,
halušky.sk,
halusky z tvarohu,
cedník na halušky,
jak delat halusky,
moučné halušky s tvarohem,
tvaroh na slano,
halušky s tvarohem recept,
recept na halušky s tvarohem
Suroviny:
brambory,
mouka polohrubá,
sůl,
tvaroh tvrdý,
slanina uzená
Komentáře (10)
K tomu tvarohu, na halušky sa používa hrudkovitý tvaroh, nie mäkký, ktorý sa rozpustí ako bryndza.