Pangas s medvědí smetanou

magdalenka Kuchař: magdalenka

Ryby 6 názorů

Suroviny

1 000 g pangas
250 ml kyslá smotana
soľ
korenie na ryby
hrsť medvědího česneku
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Rybu rozmrazíme, osušíme, posypeme korením na ryby. Necháme odstáť. Listy cesnaku umyjeme a posekáme, vmiešame do smotany.

  2. Kúsky okorenenej a osolenej ryby dáme do pekáčka na pečiaci papier, navrstvíme smotanu s cesnakom a pečieme cca 30 minút na 200°C.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pangas s medvědí smetanou

  • magdalenka magdalenka(autor receptu)

    Sretti, na českých tokoch nemám rajón...tie môžete ohroziť vy, holky z Čiech...
    Inak, ďakujem.:-)

    Odpovědět

  • srettka srettka

    mám obav, že hrozí pokles medvědů na českých tocích a šecky je má na svědomí magdulína:-D a jesli se tady šecky kuchtičky rozběhnou po hájích, tak už najdu v lese tak medvědí ..tento...no:-S
    p.s. ale jinak mňamózní;-):yes:

    Odpovědět

  • zizala zizala

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    Magdi to je jeden lepší receptík než druhý;-):yes:rybku mám moc ráda:yes:+1;-)

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Moc hezké, Magdi;-)

    Odpovědět

  • Dana61 Dana61(neregistrovaný)

    Magdalenko, nádherný recept a moc hezká fotečka - udělám co nejdříve už se těším:yes::-D

    Odpovědět

Tématické fráze: ryba a medvedi cesnek paštika medvědí

Zapomněl/a jsem heslo