Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 807 kJ / 4 734 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,47 g |
Tuky | 259,81 g |
Vláknina | 25,75 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 479 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 525,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lehká jahodo- kokosová bublanina.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yp7W
Moje poznámka
Lehká jahodo- kokosová bublanina.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yp7W
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 11 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 11 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 14 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 23 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 1 hodinou
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 2 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 3 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 4 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 5 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 5 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 7 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 8 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 8 hodinami
Tématické fráze:
lehká bublanina,
kokosova bublanina,
odlehcena bublanina,
lehke bublaniny,
kokosová bublanina s jahodami,
letní lehká bublanina s drobenkou,
lehka bublanina bez mouky,
nejchutnějši bublaniny,
rezept na bublaninu,
recept kokosová bublanina,
recept lehká bublanina,
lehká bublanina recepty,
nejchutnější recepty bublaninu,
lechke recepty bublanina,
kokosova bublanina.sk,
lahka bublanina,
recept kokosovy jahodami,
kokosova bublanina sk,
bublanina cz kolacek rezept,
kokkosová bublanina
Suroviny:
mouka hladká,
vejce,
máslo,
cukr,
mléko,
olej,
prášek do pečiva,
jahody,
kokos,
cukr
Komentáře (4)