Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený bůček s ovocnou salsou

Dobře upečený bůček je lahodné jídlo. Je šťavnatý, měkký, s křupavou a zlatavou kůží. Pivní směs mu dodá ještě lepší chuť. Plátky bůčku podáváme se sladkou kořeněnou salsou z ovoce a bílého vína.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 80 min

90 min (10 min příprava + 80 min tepelná úprava)

1. 10. 2024 18:00

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 183 kJ / 2 912 kcal
Bílkoviny108,68 g
Tuky217,53 g
Vláknina18,77 g
Cholesterol 348 mg
Sodík 2,61 g
Sůl6,80 g
Sacharidy102,61 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: bok vepřový bez kosti, koření nové koření, bobkový list, pepř celý, pivo světlé, omáčka worcesterová, omáčka sojová, med, kečup ostrý, česnek, cibule, pepř mletý, omáčka chilli, sůl, máslo, cibule, jablko, hruška, kůra pomerančová kandovaná, víno bílé, sůl, cukr, limetka, pepř mletý, zázvor, skořice, bylinky

TopRecepty.cz

Pečený bůček s ovocnou salsou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2Ow3