Karbanátky ze zbylého rizota

Dooga Kuchař: Dooga

Doba přípravy: 15 minut Ostatní 18 názorů

Suroviny

rizoto které nám zbylo od večeře z předešlého dne
Mozzarella
sušená rajčata naložená v oleji
petrželka
strouhanka
tuk na smažení
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do rizota nakrájíme na kostičky mozzarellu a okapaná sušená rajčata. Přidáme nasekanou petrželku.

  2. Uděláme karbanátky, obalíme je ve strouhance a osmažíme.

Poznámka

Nekořeníme, rizoto je kořeněné, sušená rajčata zvýrazní chuť.

Inspirace - časopis Gurmet

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Karbanátky ze zbylého rizota

  • Kvetinka Kvetinka

    ze " zbytků" se dá udělat tolik zajímavých a zvláštních dobrot. Z rizota jsem teda ještě karboše nezkoušela, dnes ale dělám rizoto, a jestli zbyde, vyzkouším. Zvláštˇse mi na tomhle receptu líbí ta rajčátka, to tomu dá určitě šmrnc. Jinak dělávám podobně karbanátky ze zbylých zapečených brambor. taky fajné. :yes:

    Odpovědět

  • Pajaja Pajaja

    Parádní nápad! Už jsem jednou smažila placičky se zeleninou a rýží a bylo to moc dobré. Tvůj pokrm bude skvělý :-p:yes:+

    Odpovědět

  • Pajaska Pajaska

    Super a s těmi sušenými rajčaty to musí šmakovat.:yes::yes:

    Odpovědět

  • Kadlik Kadlik

    parádní nápad!!!:yes:

    Odpovědět

  • hoskovavl hoskovavl

    To je paráda v ten správný čas. Včera bylo rizoto a samozřejmě zůstalo. Sice nemám mozzarellu ani sušená rajčata naložená v oleji ale snad to půjde i s goudou. Jestli se zadaří a nebude vadit můžu pak přidat fotečku.

    Odpovědět

  • Svetlana Svetlana

    ...ty brďo, to je síla...úúúúplně bezva nápad...na "karbanátky" by mě napadlo dát všechno, ale "riziko" ne...ale určitě, když náhodou zbyde vyzkouším...může to být fakt dobrýl...:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    :yes:Dooga: Doogo, chválím tě-všechno se dá zpracovat tak, aby nic nezbylo a tak máš za pěkný nápad krásný 10.bod

    Odpovědět

  • Dooga Dooga(autor receptu)

    drahulin:Normálně jsem to uhňahňal a drželo.;-) Nebo jak píše jitkina přidat vejce.

    Odpovědět

  • drahulin drahulin

    Skvělý nápad:yes:jen mě zaráží jak to drží pohromadě?

    Odpovědět

  • savlinka savlinka

    to je úžasnéééééééééééé:-O:-O:-O:yes::yes::yes::yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    No, u nás rizoto taky moc nezbývá:-S:-D:yes::yes:

    Odpovědět

  • jitkina@gimail.com jitkina@gimail.com(neregistrovaný)

    Pridejte do rizota jedno syrove vejce-vse se lepe spoji.Pri tvoreni karbanatku si navlhcete ruce,pujde to lepe.

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    tož to je prda, vogo:-O:yes::yes: hezky to vypadá, i chutnat to bude dobře:-p:-p:yes::yes: jenom nemamo to "zbylé " rizoto:-//:-D
    ale bod mamo,tak ho damo:-8:-D:-D:yes::yes:

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    No to by mě nikdy nenapadlo, ale může to být dobré.:-)

    Odpovědět

  • maiva maiva

    Správné využití "zbytků",skvělý nápad:-p+:yes::yes:

    Odpovědět

1 2

Tématické fráze: karbanákty z rizota co se zbytky rizota smazene placicky z rizota zbytek rizota se zeleninou co s ním co ze zbytku rizota co se zbylým ryzotem placičky z rizota karbanatky s mozzarelou jak zpracovat zbytek rizoto karbanátek z rizota rizoto s mozzarelou co se zbylym rizotem co se zbytkem rizota co udelat se zbytkem rizota ryzoto ze zbytků rizoto ze zbytku co udělat ze zbytku rizota placky z rizota vecere ze zbytku rizeta zbytek rizota

Zapomněl/a jsem heslo