Snadná koprovka

verynkaaa Kuchařka:

Pro začátečníky 7 názorů

55
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Suroviny

hovězí maso
kousek másla
2-3 lžíce hladké mouky
smetana
kopr
houskový knedlík
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do většího hrnce dáme hovězí maso vcelku a zalijeme vodou, aby bylo celé ponořené a uvaříme doměkka.

  2. Uvařené maso vyndáme z hrnce a vývar zcedíme.

  3. V hrnci si rozpustíme kus másla a do něj vmícháme 2-3 lžíce mouky a uvaříme tak jíšku.

  4. Jíšku zalijeme vývarem a zahustíme smetanou.

  5. Pak přidáme kopr a dovaříme.

  6. Maso nakrájíme na plátky a vložíme do hrnce s omáčkou. Podáváme s houskovým knedlíkem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Snadná koprovka

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo