Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 301 kJ / 1 028 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,61 g |
Tuky | 76,57 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 167 mg |
Sodík | 2,29 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 26,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Narezanú cibuľu a pór speníme na oleji, pridáme múku, po chvíľke zalejeme vývarom a varíme asi 10 min.
Krok 2: Syr rozrežeme na menšie kúsky a pridáme do polievky.
Krok 3: Povaríme 3 minúty a polievku rozmixujeme.
Krok 4: Dochutíme korením, muškátovým orieškom a jemne nasekanou vňaťou.
Krok 5: Polievku podávame s opečeným chlebom.
Zveřejněno 19. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórková polévka s Hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jOk5
Moje poznámka
Pórková polévka s Hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jOk5
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 15 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 16 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 17 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička na česneku
Ostluzina před 9 minutami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vladik. před 55 minutami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 8 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 11 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 12 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 13 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 14 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 15 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 15 hodinami
Tématické fráze:
porkova polevka
Suroviny:
cibule,
olej,
mouka hladká,
vývar masový,
sýr hermelín,
nať petrželová,
sůl,
pepř mletý,
chléb
Komentáře (9)
Tie taniere sú mimo sady, máme už niekoľko typov tanierov, tie s červeným okrajom sa mi už opozerali, vyberám ďalšie, ale niektoré nie sú dobré na fotenie, napr. tie Luminarc, presvecuje ich, hoci sú veľmi pekné.
k tej polievke....pouzivas vyvar z kocky, alebo si robievas zivy vyvar?