Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Platýz po francouzsku

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

9. 2. 2012 13:22

Suroviny

Porce: 1 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 177 kJ / 281 kcal
Bílkoviny39,18 g
Tuky2,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 89 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy9,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-Internet

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 2. 2012 11:30

Sarovka: ale néééé:-8, je to fakt podle světla, někdy lépe, jindy hůř;-), ale moc děkuji;-)

Sarovka

15. 2. 2012 11:01

Uloženo a už se těším až vyzkouším :yes::-K Tvé fotky jsou čím dál tím víc hezčí a lákavější:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 2. 2012 20:45

varilamyskakasicku: s krásným závěrem? :-D:-O;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

9. 2. 2012 20:08

Hezké, protože je to jednoduše hezky jednoduché s krásným závěrem a to je vždy největší kouzlo u většiny ´Janiných receptů, :-p;-):-K:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 2. 2012 20:06

ivulinka::-D:-D:-D;-)

ivulinka ivulinka

9. 2. 2012 20:01

jani, jak rybky nemusím, tak jsem se přistihla, že při prohlížení hlavní fotky jsem se přistihla, jak polykám sliny v ústech, moc se ti povedla:yes:

rebeka rebeka

9. 2. 2012 19:27

moc hezky upravená rybička;-):-):yes::yes:

hanahcotton hanahcotton

9. 2. 2012 18:09

Na platýze jsem se nedávno dívala v obchodě...;-) příště ho koupím:yes:

Petra Ku. Petra Ku.

9. 2. 2012 18:08

Jani, zrovna dneska jsem platýze koupila, neznaje tvůj recept, tak je jasný, co bude o víkendu :-)

BILKOVAI BILKOVAI

9. 2. 2012 17:14

Jani, dokonalé:-*:-pUrčitě bych si pochutnala.Platýze jsem ještě nejedla, takže díky za typ:-K:yes:...+1

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 2. 2012 16:49

Pajaska: máš pravdu. Platýz nemá chybu, je bez kostí, velmi jemný, skrátka skvělý;-)

chocolate chocolate

9. 2. 2012 16:31

V jednoduchosti je síla:yes:.

Pajaska Pajaska

9. 2. 2012 15:38

Platýz je jemňoučká výborná ryba.Jednoduchá úprava nepřetluče chuť ryby.:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 2. 2012 15:34

majda 2::-D:-D:-D díky a vydržať!!;-)

majda 2

9. 2. 2012 15:20

Teď mi tu stal manžel za zády a viděl tu krásnou fotku,hned mi říkal,že se nemám na to dívat a že on jde pryč:-D.Ty naše, jen zeleninová jídla,už nám nejedou,myslím,že nevydržíme,ke všemu ty nádherné fotky tady.:-pTakže Jani pochvala ode mne i manžela!:yes:+5

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: platýz recept platýs recepty recept na platyze platýz platýz recepty pečený platýz platýz malý platys recept recept platyz platýz malý recept příprava platýze platýz černý platýs malý platýs malý recept platýs recepty na platýze platýs na grilu recepty platýz platýz na grilu platýz peceny

Suroviny: platýz, cibule, strouhanka, sůl, pepř, víno bílé, petrželka, máslo

TopRecepty.cz

Platýz po francouzsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n8RD