Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapr po francouzsku

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 4. 2011 07:55

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 651 kJ / 873 kcal
Bílkoviny52,43 g
Tuky30,56 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 349 mg
Sodík 1,63 g
Sůl3,96 g
Sacharidy91,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lidus

15. 5. 2011 11:20

Taky dle mého gusta - vše jednom, už jdu na to!:-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 4. 2011 07:05

Mám ráda jídlo z jednoho pekáčku:-p+10:yes:

mysulka mysulka

19. 4. 2011 16:55

:-p:yes::yes::-K

hanahcotton hanahcotton

19. 4. 2011 14:03

:yes::yes::yes:+1

zizala zizala (moderátorka)

19. 4. 2011 13:43

Mám ráda rybu pečenou zároveň s bramborama :-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 4. 2011 09:25

Krásný recept na kapříka. Momentálně ho nemám, ale ráda vyzkouším.:-p

Simona Skolakova Simona Skolakova

19. 4. 2011 08:06

Fokusko ty máš mojí zapékací misku:-D:-D:-Dmoc ráda v ní dělám,je pro mne velikostí akorát a kapříka bych si dala hned;-):yes:+1

srettka

19. 4. 2011 08:03

To je rybka podle mého gusta:yes::-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kapr po francouzsku kapr recepty recepty z kapra brambory po francouzsku kapr recept recept na kapra top recepty kapr recepty na kapra kapr s vajíčkem kapr po francousku recepty kapr kapr po francouzku kapr po .francouzsku kapr - recepty recept kapr kapr top recepty zapečený kapr po francouzsku vepřové po francouzsku kapr francouzsku kapr a zapékací mísa

Suroviny: brambory, sádlo, vejce, sýr tvrdý, kmín drcený, kapr, citron, petrželka, máslo

TopRecepty.cz

Kapr po francouzsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pR36