Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Platýz se slaninou a s wasabi krémem

Hodnocení receptu je 5,0 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 11. 2011 13:48

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 223 kJ / 770 kcal
Bílkoviny3,50 g
Tuky84,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,60 g
Sůl4,00 g
Sacharidy0,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

17. 11. 2011 22:55

BILKOVAI:Děkuji moc i tobě Ivetko:-K:-8

BILKOVAI BILKOVAI

17. 11. 2011 22:27

Platýze jsem ještě nikdy nejedla a Tvůj recept je moc hezký. Dávám na vyzkoušení, ale bodík musím dát už teď:yes:...+1

1974andrea 1974andrea

17. 11. 2011 22:16

Bahula:Díky Evi:-K:-8, ani jsem nevěděla, že je recept v Top10:-O.

Bahula Bahula

17. 11. 2011 22:03

Jako vždy, krásný receptík:yes:+

1974andrea 1974andrea

6. 11. 2011 17:00

Mockrát vám všem děkuji:-K, jsem ráda, že se rybka líbí. Je opravdu vynikající a bez kostí;-)

Marsi Mesi

4. 11. 2011 13:40

Vypadá to moc krásně:-O:-)dávám bodíka:-)):yes:

Patricie

3. 11. 2011 20:36

:-KKrásná fotka i recept +:yes::yes:

1974andrea 1974andrea

3. 11. 2011 20:33

suslajda:Děkuju ti Hani:-K:-8

suslajda suslajda

3. 11. 2011 20:27

;-)moc pěkný recept ryby máme rádi:-*tobě bodík:yes::yes:

1974andrea 1974andrea

3. 11. 2011 20:12

Všichni jste mi udělali velkou radost, že jste shlédli a okomentovali tento recept. Děkuji:-K:-*:-8

Pajaska Pajaska

3. 11. 2011 20:01

To si zaslouží bod jak hrom.:yes::yes::-p

Eliza Eliza

3. 11. 2011 19:07

Platýze máme také rádi, výborná ryba.:-p

1974andrea 1974andrea

3. 11. 2011 18:54

maris:Maruško, tak křenem, i když ten někdy taky vhrne slzy do očí;-):-))

Merylas Merylas (moderátorka)

3. 11. 2011 18:52

Hezký recept;-):yes: Ke své škodě moc rybky nedělám, budu to muset napravit:-)

maris maris

3. 11. 2011 18:41

Moc se mi rybka líbí,:yes: já bych ale musela wasabi nahradit něčím jiným. Sice píšeš, že nepálí, ale ono je to relativní.:-) Já jsem wasabi ochutnala asi dvakrát a pálilo mě jak čert:-O:-)).+

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: platyz platyz platýz recept placatá ryba jak filetovat platyze wasabi ryba platyz platýz recepty co je platýz platýz grilovaný grilovaný platýz celý má platýz kosti ryba s wasabi recepty z wasabi pasty recepty platyz platýz ryba platýz celý grilovaný jak chutná platýz platýz kosti jak vyfiletovat platýze

Suroviny: platýz, slanina, cibule šalotka, česnek, máslo, petrželka zelená, sůl, pasta wasabi, smetana kysaná, petrželka zelená, sůl

TopRecepty.cz

Platýz se slaninou a s wasabi krémem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mMXr