Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 223 kJ / 770 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,50 g |
Tuky | 84,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 0,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Platýs se slaninou a s wasabi krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mMXr
Moje poznámka
Platýs se slaninou a s wasabi krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mMXr
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 5 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 8 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 8 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 8 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 7 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 7 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 8 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 8 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 9 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 9 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 10 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 10 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 11 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 12 hodinami
Tématické fráze:
platyz,
platyz,
platýz recept,
placatá ryba,
jak filetovat platyze,
wasabi,
ryba platyz,
platýz recepty,
co je platýz,
platýz grilovaný,
grilovaný platýz celý,
má platýz kosti,
ryba s wasabi,
recepty z wasabi pasty,
recepty platyz,
platýz ryba,
platýz celý grilovaný,
jak chutná platýz,
platýz kosti,
jak vyfiletovat platýze
Suroviny:
slanina,
cibule šalotka,
česnek,
máslo,
petrželka zelená,
sůl,
pasta wasabi,
smetana kysaná,
petrželka zelená,
sůl
Komentáře (43)