Riz-otto

Colombo65 Kuchař: Colombo65

Doba přípravy: 60 minut 6-8 porcí Vepřové maso 13 názorů

Suroviny

1kg rýže
3/4 kg vepřové kýty
kečup
cibule
sáček mražené zeleniny - kukuřice,hrášek,mrkev
pepř
sůl
Recept si zatím oblíbilo 28 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Dáme vařit kilo rýže a mezitím si nakrájíme vepřové maso na kostky 1,5x1,5 cm, orestujeme společně s nakrájenou cibulí a dusíme, až je maso dle našeho gusta.

  2. Poté přidáme a krátce zavaříme mraženou zeleninovou směs, přidáme 6 lžic sladkého kečupu.

  3. Poté ve velké míse promícháme s rýží a podáváme s okurkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 491 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Riz-otto

  • michLENKA michLENKA(neregistrovaný)

    ja jsem do toho dala misto masa salam a slaninu,sladkou papriku,a jen kapinku kecupu a vyborny :-) :-p;-):yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Angiila Angiila

    super RIZOTO akorát jsem neměla vepřové a tak jsem dala kuřecí... přítel si pochutnal a já tam přidala ještě feferonku aby to mělo říz ;-) byl to dnešní obídek...děkuji:yes:

    Odpovědět

  • ata ata(neregistrovaná)

    Aby rizoto drželo u sebe, je nutno použít rýži, která je "lepkavá".

    Odpovědět

  • Colombo65 Colombo65(autor receptu)

  • Anička Anička(neregistrovaná)

    Je to bomba Otto, pošmákla jsem si společně s Pepíkem a ten mi teda dal. Nic naplat - láska prochází žaludkem. Ottíku, díky za inspiraci, ty musíš být pěkňoučkej chlapák.Jsem tvoje fanyna, ale Pepík již začíná něco tušit, tak nevím, jak ti mám vyjádřit svoji náklonnost. Jsem hezoučká blondýnečka, alespoň to tvrdí náš soused, který mne občas navštěvuje a já mu uvařím, když je samo Pepík v práci, dle tvých receptů a je to lepší než AGRIMAX a všelijaký ty červený hlavy na bilboardech. Jsi prostě pašík, tak zas někdy brzy nashledanou.:-K:yes::-8;-)

    Odpovědět

  • blacinka blacinka

    Jak dosáhnu toho, že mi bude rizoto krásně u sebe držet..? mě se to vždycky povede tak, že to na sobě nedrží. :(

    Odpovědět

  • lemeL lemeL

    Dnes jsem to udělala k večeři, akorát jsem si tam lupla kuřecí místo vepřového, se syrovou mrkví a kukuřicí z konzervy. Dávám bodík a přidávám foto

    Odpovědět

  • Jitka+2 Jitka+2

    Klasický dobrý recept...já protože vařím i pro malé děti,tak tam přidávám ještě trochu smetany,aby to nebylo takové suché.Dávám bodík. :yes:

    Odpovědět

  • lecinka lecinka

    Super,super,super:yes::yes::yes: ...moc jsme si pochutnali:-p:-p:-p ..dávám bodík :yes: a všem dopoučuji;-);-);-)

    Odpovědět

  • melisnicka melisnicka

    Výborné, nemá chybu. Jsem ráda, že zde najdu i klasické recepty a vhodné i pro začínající kuchtíky. Všichni jsme si mlaskali.
    Dokonce i naše malá, která jinak masíčko nechce. Udělujeme bodík.:-*:yes:

    Odpovědět

  • Drobek Drobek

    :-)Milujem české rizoto, i když od originálního italského je hodně daleko. A to je dobře. Nechápu, jak si někdo může pochutnávat na polotekuté "šlichtě" a naopak tohle by nevzal do úst.:-K:yes:
    Přidávám převeliký BOD.

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Luci, máš asi pravdu, taky to tak dělám. Otíku, jak originální název!;-):yes:

    Odpovědět

  • Lusinda79 Lusinda79

    Dělám podobně, jen rýži přidám k opraženému masu s cibulovým základem, krátce orestuji a zaleji vařícím bujonem, přijde mi, že pak díky společnému pečení v troubě má plnější chuť.Moc dobrá klasika:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: klasické rizoto ceske rizoto české rizoto recept rizoto klasické otto plášek riz-otto riz klasické české rizoto super rizoto klasické rizoto recept rizoto z vepřove kyty klasické vepřové rizoto vareni rize kureci riz rizoto rizoto z kýty rizoto video plášek otto příprava rize rizoto super recept

Zapomněl/a jsem heslo