Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené krůtí medailonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mo51
Moje poznámka
Zapečené krůtí medailonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mo51
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 9 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 19 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát z pekingského zelí II
jarmila8511 před 29 minutami
Kuřecí steaky Caprese
Marie83 před 36 minutami
Hovězí nudličky po sečuánsku podle čínského kuchaře
Vašek před 1 hodinou
Szegedinský guláš
MonkaF před 1 hodinou
Kuřecí po chalupářsku
poirotka před 2 hodinami
Dušené hovězí kostky se zeleninou
poirotka před 2 hodinami
Dort nejen prázdninový
Fitulka před 2 hodinami
Chřestový krém
Fitulka před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
hanka.hzh před 3 hodinami
Vepřové maso na houbách v jednom hrnci
kamilkamil před 3 hodinami
Tématické fráze:
krůtí medailonky,
krůtí maso recepty medailonky,
krůtí medailonky recept,
recept na krutí medailonky,
krutí medailonky top recepty,
krůtí medajlonky,
krutí medailonky recepty,
krůtí medailonky se žampiony,
medailonky kruti,
recept krůtí medailonky,
krůtí medailonky na žampiónech,
krůtí medailonky s žampiony,
zapečené krůtí maso se smetanou,
zapečené krůtí maso,
krůtí medailonky na smetaně,
zapečené krůtí,
krůtí maso zapečené se smetanou,
recepty kruti medailonky,
recepty na krůtí medailonky,
kruti medajlonky recepty
Suroviny:
prsa krůtí,
cibule,
žampióny,
sůl,
koření grilovací na kuře,
sýr,
smetana na vaření,
slanina anglická,
omáčka worcesterová
Komentáře (14)
Jedině tak spočítat jedlíky a zeptat se kolik toho snědí.
Podle toho uvaří i začátečník, nedělejte z nich zase hlupáky.
Tady to nikomu nechybí jako u pepřenek?