Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Medailonky s omáčkou z ementálu a žampionů

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

23. 5. 2009 12:47

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie5 735 kJ / 1 371 kcal
Bílkoviny172,58 g
Tuky64,47 g
Vláknina11,82 g
Cholesterol 424 mg
Sodík 1,34 g
Sůl3,20 g
Sacharidy19,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Příloha záleží na individuální chuti, vhodné jsou noky, těstoviny, rýže...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

mtvrdikova

6. 7. 2018 14:33

Dnes jsem vařila a je to výborné:-K pochutnali jsme si moc, přílohu jsem dělala brambory.

Simona Skolakova

30. 5. 2010 14:42

Velice pěkný recept,a fotky parádní dávám bod a vyzkouším,houby já můžu.;-):yes:

drahulin

12. 1. 2010 23:08

Eli,ty vždy zaujmeš.:-OMáš to krásné.;-)Vaříš z ingrediencí,které máme rádi.:-pPosílám bod.

slune815

12. 1. 2010 23:04

Eli fakt úžasný, já vařím děsně ráda, ale často bojuju s tím, co uvařit. Prošla jsem celé tvé recepty a spoustu jsem si jich uložila k vyzkoušení, vaříš hodně podobně naším chutím, tak už se těším, až chlapy překvapím něčím novým. Pak dám vědět, jak dopadly další receptíky.:-)

spagetka

12. 1. 2010 17:30

Tohle sice znám, ale ani jsem to neobodovala, chyba!!!:-D:-p:yes:

Eliza

12. 1. 2010 17:26

To mě hrozně těší, díky. :-K

slune815

12. 1. 2010 17:04

Zrovna jsme dojedli, moje dítě normálně houby nemusí, ale tuhle omáčku vymetl a ještě se olizuje, dávám bodíka je to fakt super.:-p

Eliza

10. 1. 2010 22:27

Jéé, to jsem ráda, že jste to vytáhli...já prostě miluju kombinaci dobře připraveného masa, ementálu a žampiónů... Jedna z mých nejoblíbenějších.
Na zítra mám také naloženou panenku, tentokrát po středomořsku, tak pokud se povede, budu se moct podělit o recept...;-)

vybusna

10. 1. 2010 22:19

to je krasny receptik...a tie fotky...krasne ako vzdy

evaburvalova

10. 1. 2010 22:14

:-p opravdu moc dobré, tleskám :yes:

Jenda1

24. 5. 2009 19:47

Eli, recept se mi líbí, zajímavá kombinace žampiónů s ementálem, už mám v oblíbených a určitě vyzkouším;-). Standardně krásně nafocené;-):yes:. Posílám pátý bodík.:-!:-)):yes::yes::yes:

Patricie

23. 5. 2009 22:29

Bezvadný recept, jako vždy krásné foto a perfektní úprava jídla. Bod. :-))

dzungila

23. 5. 2009 21:38

Elizo, panenku milujeme a ještě když jsou v receptu nakombinované takové dobroty, jako žampiony, emantál a smetana, pak to nebude mít chybu!:-p
Bodíka posílám a vyzkouším!:yes:

mirca75

23. 5. 2009 13:57

Elizo:-)jak vidím medailonky,vím že to jsi ty a že to bude stát za to:-p:-p.Tuhle kombinaci omáčky mám taky ráda,ale bohužel jsem na to doma sama(manžel by to chtěl bez sýra a smetany a syn zase bez žampionů;-().Tak si takové dobrůtky vařím jen když jsem sama a pak si je taky náááležitě vychutnám;-):-D.Dělám s kuřecím,a nebo jen tak bez masa,k tomu italský těstoviny:-p:-p:-p-slintám:-8.Posílám ti velkou boďku a začínám potajmu přemýšlet jak se k vám nenápadně dostat na oběd;-):-D:-))

Eliza

23. 5. 2009 13:16

Jani, díky za bodík :-). Nám hrozně chutná kombinace opečených žampiónů a ementálu, někdy vyzkoušej - to se nedá popsat...:-p Myslím, že s jiným sýrem a jinými houbami by to už nebylo úplně ono. Ne, že by to nebylo dobré, ale tyhle dvě suroviny se tak skvěle chuťově doplňují...

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: veprove medailonky na zampionech uprava zampionu recepty ze žampionů vepřové medailonky se žampiony co uvařit ze žampionů vepřové medailonky recepty z žampionů vepřové medailonky recept co uvařit z žampiónů krůtí medailonky kuřecí medailonky s omáčkou z hříbků vepřové medailonky s žampiony vepřové medailonky se smetanovou omáčkou co ze žampiónu omačka ze žampionu vepřová panenka kruti medailonky na zampionech co z žampionů omáčka z žampionů vepřové medailonky se smetanou

Suroviny: panenka vepřová, žampióny, cibule, sýr ementál, smetana na vaření, pažitka, vývar, máslo, mouka hladká, olej, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Medailonky s omáčkou z ementálu a žampionů

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z4yv