Pečený krůtí krk v marinádě
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 197 kJ / 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,86 g |
Tuky | 11,26 g |
Vláknina | 18,99 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 912 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 35,72 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 5. 2021 18:57
Smr57: takove nocky, vyzkousim
24. 5. 2021 22:25
Výborné, Moc jsme si pochutnali. Do noků jsem přidala libečkovou a celerovou nať . Skvělá kombinace.
15. 1. 2014 17:37
Jo... Je to dobré .. Sežrali jsme to s opečenýma špreclema Mňamka... Autor aple žere točený párek s hořčicí a prej příšerný
18. 10. 2013 19:39
sirael.s:přesně jak píše Bosanova
18. 10. 2013 19:05
Krůtí krk je naprosto skvělé, libové a šťavnaté maso. Pokud je dobře uvařený nebo upečený, maso se loupe od kůstek samo. Já z něj dělám polévku, maso vždy zdlábnu. Toto mne zatím nenapadlo, ale tip je to výtečný!
18. 10. 2013 14:54
příšerný
18. 10. 2013 10:19
To jsou takové ty krky co mají uprostřed kosti?? jak to obíráte?? nebo se to odlupuje od kosti, když je to dostatečně uvařené-upečené??
18. 10. 2013 09:30
No, krůtím krkem bych rozhodně nepohrdla, takto upravený musí být chutný. Ostatně, ta marináda by slušela i jinému masu.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Fit salát
Přidáno před 3 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 8 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 14 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 15 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Právě bylo uvařeno:
Falešná "škvarková" pomazánka z pohanky
Fitulka uvařila před 42 minutami
Brokolicová polévka
Tonja uvařil před 42 minutami
Inspirace + zdobení jinak I.
Fitulka uvařila před 43 minutami
Utopenci - Marcela
Fitulka uvařila před 44 minutami
Langoše jednohubky
Fitulka uvařila před 45 minutami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
JanaBran uvařila před 2 hodinami
České kynuté buchty
jacky uvařila před 2 hodinami
Domácí chléb (výborný)
KatchaKK uvařila před 3 hodinami
Kuřecí nudličky v pórku
malami uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Chystáte se na perníčky? Jak je mít měkké hned po upečení
Mleté maso s ředkvičkami podle rodinného receptu redaktorky Hanky: Sójová omáčka a zázvor dodají pokrmu šmrnc
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou: Šťavnaté a křehké kousky masa v indickém stylu mají příjemně pikantní chuť
Další recepty
Tématické fráze: peceny kruti krk pečené krútí krky kruti krk kruti krk recept krůtí maso v marinádě krutí krk peceny krutí krky pečené krůtí krky krůtí krky recept recepty krůtí krky vepřový krk pečený vepřový krk pečený krutí krku marináda na krůtí maso pečené krutí krůtí krky recept na krůtí krky krůtí krky recepty krůtí krk pecený recept krůtí krk v marinádě pečeny krk
Suroviny: krky krůtí, cibule, česnek, olej olivový, omáčka sojová, paprika sušená sladká, sůl, chilli paprika čerstvá, pyré rajčatové
Pečený krůtí krk v marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mkrE
8 názorů