Karbanátky z mletého masa, kapusty a sýra

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Doba přípravy: cca 40 min 6 kusů Mleté maso 13 názorů

Suroviny

250-300 g mletého masa
menší čtvrtku kapusty
100 g tvrdého sýra
1 dl smetany na vaření
2 stroužky česneku
sůl
pepř
olej na potření pekáče
Recept si zatím oblíbilo 16 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Mleté maso dáme do misky. Kapustu buď nakrájíme, nebo nasekáme na robotu. Sýr nastrouháme a spolu s kapustou přidáme k masu.

  2. Přilijeme 1 dl smetany, přidáme utřený česnek, sůl a pepř.

  3. Těsto pořádně propracujeme a mokrýma rukama tvoříme karbanátky, které vkládáme na olejem potřený pečící papír do pekáčku.

  4. Pečeme ve vyhřáté troubě na 200°C cca 50 minut. Během pečení aspoň jednou karbanátky otočíme. Podáváme s bramborovým salátem, bramborovou kaší a pod.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 909 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Karbanátky z mletého masa, kapusty a sýra

Tématické fráze: karbanátky z mletého masa s kapustou karbenátky recepty z mleteho masa mleté maso s kapustou karbanátek z mletého masa mleté maso v kapustě kapusta recepty masove karbanatky s kapustou recepty z kapusty a mletého masa recept z kapusty a mletého masa karbenatky z mleteho masa mlete maso a kapusta karbanatky s kapustou kapustové karbanátky z mletého masa mleté maso recepty mleté maso mlete karbanatky s kapustou karbanátky z kapusty kapusta recept kapustové karbanátky karbanátky z mletého masa a kapustou