Karbanátky z mletého masa, kapusty a sýra

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Doba přípravy: cca 40 min 6 kusů Mleté maso 11 názorů

Suroviny

250-300 g mletého masa
menší čtvrtku kapusty
100 g tvrdého sýra
1 dcl smetany na vaření
2 stroužky česneku
sůl
pepř
olej na potření pekáče
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Mleté maso dáme do misky. Kapustu buď nakrájíme, nebo nasekáme na robotu. Sýr nastrouháme a spolu s kapustou přidáme k masu.

  2. Přilijeme 1 dcl smetany, přidáme utřený česnek, sůl a pepř.

  3. Těsto pořádně propracujeme a mokrýma rukama tvoříme karbanátky, které vkládáme na olejem potřený pečící papír do pekáčku.

  4. Pečeme ve vyhřáté troubě na 200°C cca 50 minut. Během pečení aspoň jednou karbanátky otočíme. Podáváme s bramborovým salátem, bramborovou kaší a pod.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 4 827 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Karbanátky z mletého masa, kapusty a sýra

Tématické fráze: karbanátky z mletého masa s kapustou karbenátky recepty z mleteho masa mleté maso s kapustou mleté maso v kapustě karbanátek z mletého masa recepty z kapusty a mletého masa recept z kapusty a mletého masa karbenatky z mleteho masa mlete maso a kapusta kapustové karbanátky z mletého masa mlete karbanatky s kapustou karbanátky z mletého masa a kapustou karbanátky z kapusty kapusta a mleté maso recepty kapustové karbanátky pohlreich kapusta a mleté maso mleté maso recepty karbanatky s kapustou kapustový karbanátek recept kapusta a mleté maso

Zapomněl/a jsem heslo