Rizoto s hlívou ustřičnou

Jowis Kuchař: Jowis

Doba přípravy: 15 min 4 porce Houby 5 názorů

Suroviny

350 g rýže
350 g hlívy ústřičné
120 g másla
120 g strouhaného parmazánu
600 ml vývaru drůbežího
3 cibule
polévková lžíce omagereny
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Oloupeme cibule, nakrájíme nadrobno. Nakrájenou cibuli dáme s 60 g másla na rozpálenou pánev a osmahneme. Do hrnce dáme drůbeží vývar a nasypeme rýži, zaprášíme jednou lžící omagereny a na mírném ohni dusíme pod pokličkou.

  2. Během toho očistíme hlívu ústřičnou a nakrájíme na kousky a osmahneme na rozpálené pánvi se zbytkem másla. Osolíme, opepříme, podlijeme trochou vody a dusíme.

  3. Pak uvařenou rýži smícháme s dušenou hlívou ústřičnou. Nakonec posypeme nastrouhaným parmazánem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Rizoto s hlívou ustřičnou

Tématické fráze: hlívové rizoto omagerena recepty s hlívou rizoto s hlívou ústřičnou zdravé rizoto s hlívou ustřičnou hlíva ústřičná rizoto rýže s hlívou ústřičnou hliva ustrcna ryzoto s hlivou ustricnou rizoto s hlivou recept s hlívou ústřčnou hlivove ragú hlíva ústřčná - ecepty rizoto z hlívou ryzoto s hlívou ústřčnou rizeto z hlívy ústřičné co je omagerena zapekane rizoto s hlívou ústřičnou ryzoto z hlívy hliva ustrcna recept

Zapomněl/a jsem heslo