Slané koláče - závěrečný vylepšovák
Suroviny
Porce: ....
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 3. 2020 11:00
Brokolici nemusím ale využiji bylinky a dnes udělám k televizi na odpoledne
25. 5. 2015 19:36
Tomhle nepomůže žádný vylepšovák..... kečup, nastrouhaný gothaj, eidam.....
27. 12. 2012 16:47
Dobrý den, prosím poraďte, jak udělat pizzu, aby z ní při pečení nevytékala voda, nebo-li šťává z různých ingrediencí, jako např. z rajčat, cukety, žampionů, šunky, mozzarelly, atd. atd.? I když na ni pošlu foukání nebo ne, vždycky se tak jako tak šťáva pustí, a ne málo...
12. 4. 2012 22:34
Já potírám olivovým olejem těsto, na které pak rozetřu passatu s česnekem a bazalkou nebo oreganem a po pokladení surovin znovu zacákám ol.olejem před pečením. Potírat po upečení mě nikdy nenapadlo, ale jistě vyzkouším.
8. 4. 2012 16:29
Nevím jak moc zná neregistrovaná Italka Itálii, ale z vlastní zkušenosti mohu říct že Italové dokážou dát na pizzu cokoliv. Nejvíce kuriózní pizza, kterou jsem si v Itálii dal tak byla s párkem. Nedovedu si představit kdyby sem někdo takový recept přidal, jak by tito neregistrovaní "znalci" italské kuchyně vyváděli
8. 4. 2012 15:52
Italka:Proč takové zděšeníVždyť autorka tohoto zlepšováku uvádí přímo v poznámce,že to není recept na pizzu
Tahle vychytávka na různě připravené slané dobroty na závěr se mi líbí+a Tvoje"pizza"vypadá hezky
Eliškonechceš to pro klid v komentářích raději přehodit do kategorie"Slané pečivo"
Tahle vychytávka na různě připravené slané dobroty na závěr se mi líbí+a Tvoje"pizza"vypadá hezky
Eliškonechceš to pro klid v komentářích raději přehodit do kategorie"Slané pečivo"
8. 4. 2012 10:10
8. 4. 2012 09:32
No tohle kdyby viděl ital, tak se asi zblázní jak to někdo vůbec může nazývat pizzou. Gothaj, eidam hmmm to je pravá Itálie Mamma mia
8. 4. 2012 08:52
Nevím, proč sem vkládáte tohle jako zlepšovák, ale já doma dělávám pizzu z listového těsta běžně a nikdy jsem ji nemusela po okrajích potírat olejem, jelikož ty okraje vůbec nejsou suché, jde o listové těsto a to samo o sobě je dost mastné a tučné a okraje mám vždy měkké. Možná asi myslíte klasickou pizzu v pizzerii, ale pak by bylo zapotřebí to napsat k těmto druhům pizz a ne k té z listového těsta, kam se to nehodí.
8. 4. 2012 07:25
8. 4. 2012 06:34
Prima vychytávka, vyzkouším
8. 4. 2012 05:31
Určitě to vyzkouším.
7. 4. 2012 23:23
Už podle obrázku se mi na ni sbíhají sliny.
7. 4. 2012 21:54
žaneta:tak si tím česnekem když né pizzu potři třeba buchtu s marmeládou,třeba to bude taky fajn
7. 4. 2012 21:45
vrtule79: Četla jsem dobře, v době, kdy jsem reagovala tam žádné PS nebylo. Proč tedy ten olej není rovnou v surovinách
Navíc, když to není pizza, proč je to v kategorii Pizzy
Navíc, když to není pizza, proč je to v kategorii Pizzy
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 3 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 4 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 7 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 9 hodinami
Salát s pečeným květákem a granátovým jablkem
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno 30. 4. 2024 16:58
Právě bylo uvařeno:
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 1 hodinou
Cikánská hovězí pečeně
Vanda_A uvařila před 2 hodinami
Gnocchi po česku - se zelím a slaninou
Denny2111 uvařila před 3 hodinami
Hovězí guláš z kližky
Vivikina uvařila před 4 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 5 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Panova uvařila před 5 hodinami
Koka buchta
Panova uvařila před 5 hodinami
Moravský králík
Libotovska uvařil před 5 hodinami
Koláče s tvarohem a rebarborou
Kamilana uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrně suroviny i jedno překvapení
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Zákaz rozdělávání ohně čarodějnice v Praze nezastaví: Plameny se rozhoří na Ladronce, na špekáčky můžete jít do Žlutých lázní
Další recepty
Tématické fráze: slane vrtule čím potírat pizzu pizza recepty cim potirat langose pizza vrtule s čim potirat kynute těsto čím potírat kynuté buchty upeceme koláče slané pečivo vrtule pizza koláče vrtule piiza koláč z listového těsta vrtule čím se potírají langoše italká pizza- recept cim se potiraju langoše čím potírat buchty čím potírat listové těsto upečeme koláč čím potirat kynuty kolac čím se potírají kynuté buchty slané kynuté vrtule
Suroviny: těsto listové, kečup sladký, salám gothaj, sýr eidam, brokolice, sýr mozzarella, koření pizza, olej, česnek, sůl
Slané koláče - závěrečný vylepšovák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9O58
17 názorů