Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Medvědí langoše

Langoše patří k velmi oblíbeným pochoutkám. Smažené kynuté placky zpravidla dochutíme ještě česnekem, kečupem a sýrem. Na jaře ale můžeme vyzkoušet netradiční verzi langošů s medvědím česnekem. Budou vonět na hony daleko.

Hodnocení receptu je 4,9 (24×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 160 min Doba přípravy: 150 min Doba tepelné úpravy: 10 min včetně doby kynutí

160 min (150 min příprava + 10 min tepelná úprava, včetně doby kynutí)

16. 4. 2012 19:31

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 528 kJ / 2 038 kcal
Bílkoviny60,50 g
Tuky32,20 g
Vláknina16,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,21 g
Sůl8,00 g
Sacharidy368,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Servírujeme s kyslou smotanou, prípadne aj strúhaným syrom. Hodia sa napr. na večeru alebo ako druhý chod po hustej polievke.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

18. 3. 2024 16:40

veronika_straka: vďaka, mala som istú dobu extra "medvedie" obdobie, vymýšľala som, kde všade ho dať. Momentálne už taká kreatívna nie som.:-8

<3 no ty brďo, úplně cítím aroma medvědího česneku a ten smažený langoš, skvělý nápad!

magdalenka magdalenka

28. 3. 2020 21:40

Sarovka: tvoja priaznivá reakcia ma naozaj:-K teší !

Sarovka

28. 3. 2020 20:39

Výborný recept:yes::-) V krátké době jsem dělala 2x. Děkuji:-)

magdalenka magdalenka

3. 5. 2012 08:46

zizala: Teší ma, že som ťa inšpirovala. A o tom to varenie je.
:-K

zizala zizala (moderátorka)

3. 5. 2012 07:11

Magdalenko, nechala jsem se o víkendu inspirovat Tvým nápadem a udělala jsem svoje oblíbené těsto na langoše, ale navíc s kopřivami, petrželkou, pažitkou, protože medvědího česneku jsem měla na chalupě moc málo. Byly moc dobré :-p Bod za nápad jsem Ti dala, fotku nedávám, protože jsem nepostupovala podle Tebe :-8

Eliza Eliza

2. 5. 2012 23:12

Uloženo hned teď, i když při mém nedostatku bude zelené zastupovat pažitka...;-):yes:

nofrona

17. 4. 2012 17:32

:-p:yes::yes:

magdalenka magdalenka

17. 4. 2012 13:59

rebeka:ty ma zas neštvi svojimi múčnikmi...alebo fotkami...a vôbec...:-D:-D:-D

rebeka rebeka

17. 4. 2012 13:53

Marcela: neřvi.. tak dlouho, jak já:-(:-8:-D:-D:-D:-D:-D
Magduška, nerada, velmi nerada dávám další bodík.. štvete mě ty, i maris.. medvedice obe dve:-S:-D:-D:-D
je to krásné, nelze bod nedat;-):-):-K

Marcela

17. 4. 2012 09:55

Já chci taky medvěda, tady budu trpět ještě jak dlouho:-?;-(:-D

1974andrea 1974andrea

17. 4. 2012 08:32

magdalenka:Konvalinky poznám, ty mám na zahradě, mají listy po dvou a zatím jsou ještě malé;-). Ale moc se mi tam zatím nechce, ještě křupe tráva od mrazu a jsem radši v teplíčku, počkám, až to sluníčko vyhřeje:-))

magdalenka magdalenka

17. 4. 2012 08:29

1974andrea:ja a medveď prežijeme všetko...
On vyráža v podstate naraz so snežienkami, tak by si ho mala nájsť nezmrznutý...(pozor na konvalinky, majú podobné listy!)
A keby nič - aspoň sa prejdeš...;-)

maris maris

17. 4. 2012 08:21

1974andrea: mráz medvěda nespálí;-):-))

spagetka spagetka

17. 4. 2012 08:17

1974andrea: Andrej, jooo zkus to, on je docela odolný!!!!!

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mail strede.pl loc:cz lángoše langoše s medvědím česnekem cena langoše langoše mňamkové mail strede.pl recept na langoše langoše do mrazáku langoše s medvědi česnek medvědí česnek recepty medvědí česnek, teplicko 2015

Suroviny: mouka hladká, sůl, cukr, droždí čerstvé, voda, olej, česnek mědvědí, olej

TopRecepty.cz

Medvědí langoše

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BQko