Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené brambory se zeleninou

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Klarka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Oloupané vařené brambory nakrájíme na plátky a poklademe jimi dno pekáče nebo pečicí mísy. Krok 2: Na vrstvu brambor dáme vrstvu nakrájených párků a vrstvu zeleniny. Krok 3: Trochu osolíme a takto vrstvy střídáme až těsně po vrch nádoby. Krok 4: Poslední vrstva je však bramborová. Úplně nahoru dáme kousíčky másla a posypeme strouhaným sýrem. Můžeme přilít trochu vody, aby se dno nepřipalovalo. Krok 5: Zapékáme v troubě při teplotě 180 - 200°C a až začne sýrová kůrka mírně zlátnout, jsou brambory zapečené a můžeme podávat.

Zveřejněno 24. 9. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečené brambory se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRJY

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečené brambory se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRJY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Tématické fráze:
brambory se zeleninou, zapékané brambory se zeleninou, zapecena zelenina v troube, zapečené brambory, zapečená kořenová zelenina, zapečená zelenina s bramborem, zapečené brambory s párkem, zapečená zelenina se sýrem, zapékaná zelenina, dietni zapečené brambory, zapečená zelenina s bramborem dietní, zapékané brambory recept, zapékané brambory s párkem, zapečená zelenina, brambory se zeleninou v troubě, dietní recepty z brambor, recepty z brambor a zeleniny, dietní zapékané brambory, brambory s kořenovou zeleninou, brambory s parkem

Suroviny:
brambory, párky, směs zeleninová mražená, sůl, voda

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu