Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 516 kJ / 840 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,28 g |
Tuky | 20,02 g |
Vláknina | 5,30 g |
Cholesterol | 530 mg |
Sodík | 288 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 123,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lívance s tvarohem a skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zQRO
Moje poznámka
Lívance s tvarohem a skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zQRO
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 4 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 5 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 7 minutami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 8 minutami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 13 minutami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 50 minutami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 2 hodinami
Žampionové placičky s nivou
Panova před 3 hodinami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 5 hodinami
Knedlíky z tvarohového těsta
janatka před 5 hodinami
Rychlá jemná pórková pomazánka
janatka před 5 hodinami
Tématické fráze:
lívance se skořicí,
zapečené lívance,
zapékané lívance,
tvaroh na livance,
lívance se skořicí a cukrem,
zapečené lívance s tvarohem,
llivance,
lívance ze skorici,
lívance z tvarohu,
zapečené lívance z tvarohem,
zapecene livence,
lívance s rýží,
zapečené lívance s tvarohem recept,
svestkovy livan,
tvarohove livance se skorici,
livance se skořicí recept,
bananove lívance s tvarohem a vločkami,
jívance ze zálivkou,
lívance s borůvkami a tvarohem,
tvarohove livance
Suroviny:
tvaroh ve vaničce,
vejce,
cukr vanilkový,
mléko,
mouka polohrubá,
sůl,
skořice
Komentáře (6)